search

1. Bugaboo Organizer Blå Melange One Size

Bästa organizern - Plats 1

Denna organizer från Bugaboo har jag använt mycket! Den har en perfekt storlek och man kan till och med skippa skötväskan eftersom man får plats med allt det nödvändigaste så som blöjor, våtservetter, ombyte m.m.

Den har fästremmar för vagnhandtaget men också en smart väskrem för att du enkelt ska kunna slänga med den på axeln. Ett extra plus för många innerfack och ytterfickor som du enkelt kan sortera dina saker i. Det finns också ett smart, isolerat flaskfack inuti!

Denna organizer är designad för att passa alla Bugaboos barnvagnar men jag har även använt den på mina andra vagnar. Fästremmarna passar de allra flesta barnvagnshandtagen men det kan vara bra att mäta först, om du inte har en Bugaboo.

Denna passar dig som vill kunna använda din organizer som en miniskötväska när du inte behöver/vill ha med dig för mycket när du är iväg.

+

Rymlig, många fickor!

559 :-

länk

2. Fillikid Buggy Organizer/Miniskötväska (Grå)

Bästa organizern - Plats 2

Fillikid Buggy Organizer är av modell större för att du lätt ska få med dig både dina och barnets viktigaste saker.

Den justerbara axelremmen gör organizern enkel att koppla loss från vagnen och bära med som en väska istället när det behövs. Man får med ett avtagbart fack med en fästhake inuti väskan för att kunna bära med sig endast telefonen eller sina kort.

Det jag tycker är mest imponerande är att det ingår en nappbox och skötdyna också, utöver allt det andra. Jag gillar även att väskan har flera fickor inklusive två fack avsedda för flaskor och en yttre ficka för att snabbt kunna plocka upp telefonen eller busskortet.

Denna passar dig som vill ha en snygg, prisvärd, större organizer med alla extra tillbehör som man kan tänkas behöva under en dagsutflykt.

+

Prisvärd, många tillbehör

Går ej att försluta

249 :-

länk

249 :-

länk

3. Tinkafu Buggybag Organizer, Grey

Tinkafus Buggybag Organizer är både snygg och praktisk.

Denna går att bära på fyra olika sätt - på vagnen, över axeln, tvärs över bröstet eller som en magväska.

Med sina många olika fack och fickor är det här en organizer jag gillar skarpt då det är så enkelt att hitta allt i väskan. Den går att stänga med blixtlås vilket är en fördel om man är rädd att saker trillar ur, eller för ficktjuvar i stan.

Man kan fästa organizern med hjälp av kardborrebanden på baksidan, eller om du har barnvagnskrokar så kan dessa enkelt fästas i metallöglorna på sidorna av väskan.

Jag tycker att denna organizer passar dig som rör dig runt mycket på utflykter och gärna har händerna fria för bus och lek!

+

Multifunktionell, snygg design

499 :-

länk

4. Skip Hop Stroller Organizer (Heather Grey)

Denna organizer från Skip Hop används flitigt här hemma. Jag gillar den för att den är nätt, smidig och enkel.

Den är indelad i tre olika fack där man kan sätta två flaskor på sidorna utan att behöva vara rädd för att det spills runt. Organizern har kardborrefästen som passar alla vagnar, jag brukar fästa dessa i varandra och då går det faktiskt att bära den som en liten handväska också.

På utsidan av väskan finns en liten avtagbar ficka med blixtlås och handrem där du kan ha din telefon. Fickan har även ett litet hål för man ska att kunna gå runt med hörlurarna också!

Jag skulle rekommendera denna för någon som gärna har med sig både skötväskan med all packning i, men som också behöver en liten extra hjälpreda på handtaget där man snabbt och smidigt kan nå flaska, plånbok, nycklar m.m.

+

Lättillgänglig och nätt

Går endast att stänga ytterfickan

259 :-

länk

299 :-

länk

299 :-

länk

299 :-

Pris hämtat 3/6

länk

229 :-

länk

229 :-

länk

299 :-

länk

598 :-

länk

598 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Tinkafu Tinkabag Organizer Universal Rosa Melange

En liten och smidig organizer från Tinkafu har vi här i snygg rosa melange, en riktig färgklick!

Organizern fästs enkelt med vagnkrokar och går att använda på alla slags vagnhandtag. Förutom den snygga, färgglada designen har den en smart ytterficka för de mindre sakerna så som nycklar och kort, samt två fack inuti för flaskor - en för dig och en för minstingen.

Denna organizer har även en blixtlåsstängning för att skydda dina saker. Äger man redan en väskrem hemma är ett hacktips att fästa den på metallöglorna, vips så har du en bärbar organizer!

Jag tycker att denna passar för dig som bor i stan och som vill ha dina värdesaker lite mer skyddade, men även för dig som gillar att ha lite mer färg på din vagn.

+

Bra storlek, förslutbar

Går ej att bära med sig

Bästa organizern

calendar

12 jan 2020

Skötväskor

Skötväskor

151

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Jag är frälst när det kommer till organizers och har haft många i mina ägor! Med en organizer på barnvagnshandtaget får du en smidigare och lättare vardag när du är på språng. Här når man snabbt alla småsaker som man använder ofta, till exempel nycklar, nappar, busskort och telefon. Det jag tycker är viktigast att tänka på när man ska köpa en organizer är att den passar ens vagn och ens livsstil. Det finns många olika modeller och storlekar som passar olika bra beroende på vilken vagn du har och hur mycket du vill ska rymmas.

Caroline Engvall betygsätter bästa organizern

På bilden ser du min flitigt använda organizer från Skip Hop, i den slänger jag ner allt som jag behöver plocka upp och ner kvickt för stunden. I den här listan har jag samlat mina favoriter som alla är riktigt bra, alla har lite olika funktioner för att du ska hitta en som passar just dina behov!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Caroline Engvall


Caroline Engvall

Läs mer om oberoende experter