search

1. Bugaboo Organizer Stroller Bag

Bästa organizern - Plats 1
Stämpel

+

Rymlig, många fickor!

Denna organizer från Bugaboo har jag använt mycket! Den har en perfekt storlek och man kan till och med skippa skötväskan eftersom man får plats med allt det nödvändigaste så som blöjor, våtservetter, ombyte m.m.

Den har fästremmar för vagnhandtaget men också en smart väskrem för att du enkelt ska kunna slänga med den på axeln. Ett extra plus för många innerfack och ytterfickor som du enkelt kan sortera dina saker i. Det finns också ett smart, isolerat flaskfack inuti!

Denna organizer är designad för att passa alla Bugaboos barnvagnar men jag har även använt den på mina andra vagnar också. Fästremmarna passar de allra flesta barnvagnshandtagen men det kan vara bra att mäta först, om du inte har en Bugaboo.

Denna passar dig som vill kunna använda din organizer som en miniskötväska när du inte behöver/vill ha med dig för mycket när du är iväg.

2. Tinkafu Buggybag Organizer

Bästa organizern - Plats 2
Stämpel

+

Multifunktionell, snygg design

Tinkafus Buggybag Organizer är både snygg och praktisk.

Denna går att bära på fyra olika sätt - på vagnen, över axeln, tvärs över bröstet eller som en magväska.

Med sina många olika fack och fickor är det här en organizer jag gillar skarpt då det är så enkelt att hitta allt i väskan. Den går att stänga med blixtlås vilket är en fördel om man är rädd att saker trillar ur, eller för ficktjuvar i stan.

Man kan fästa organizern med hjälp av kardborrebanden på baksidan, eller om du har barnvagnskrokar så kan dessa enkelt fästas i metallöglorna på sidorna av väskan.

Jag tycker att denna organizer passar dig som rör dig runt mycket på utflykter och gärna har händerna fria för bus och lek!

3. Skip Hop Stroller Organizer

Stämpel

+

Lättillgänglig och nätt

Går endast att stänga ytterfickan

Denna organizer från Skip Hop används flitigt här hemma. Jag gillar den för att den är nätt, smidig och enkel.

Den är indelad i tre olika fack där man kan sätta två flaskor på sidorna utan att behöva vara rädd för att det spills runt. Organizern har kardborrefästen som passar alla vagnar, jag brukar fästa dessa i varandra och då går det faktiskt att bära den som en liten handväska också.

På utsidan av väskan finns en liten avtagbar ficka med blixtlås och handrem där du kan ha din telefon. Fickan har även ett litet hål för man ska att kunna gå runt med hörlurarna också!

Jag skulle rekommendera denna för någon som gärna har med sig både skötväskan med all packning i, men som också behöver en liten extra hjälpreda på handtaget där man snabbt och smidigt kan nå flaska, plånbok, nycklar m.m.

4. Tinkafu Organizer Tinkabag

Stämpel

+

Bra storlek, förslutbar

Går ej att bära med sig

En liten och smidig organizer från Tinkafu! Här i svart men den finns i många olika fina färger!

Organizern fästs enkelt med vagnkrokar och går att använda på alla slags vagnhandtag. Förutom den snygga designen har den en smart ytterficka för de mindre sakerna så som nycklar och kort, samt två fack inuti för flaskor - en för dig och en för minstingen.

Denna organizer har även en blixtlåsstängning för att skydda dina saker. Äger man redan en väskrem hemma är ett hacktips att fästa den på metallöglorna, vips så har du en bärbar organizer!

Jag tycker att denna passar för dig som bor i stan och som vill ha dina värdesaker lite mer skyddade, men även för dig som gillar att ha lite mer färg på din vagn då den finns i många olika färger.

5. Buddy & Hope Organizer

Stämpel

+

Passar alla vagnar, lättrengjord

Liten

Organizern från Buddy & Hope är en smart liten väska som rymmer det viktigaste.

Den är enkel att knäppa loss från vagnen och ta med sig då den har en smidig avtagbar axelrem vilket är ett stort plus. Organizern har ett mindre fack utanpå och några fickor inuti för att lätt sortera nappar, nycklar osv, men även ett isolerat fack för nappflaskan som håller drycken på plats så att du slipper råka ut för spill i väskan.

Den är gjord i ett lättskött material som går utmärkt att snabbt tvätta rent med en fuktig trasa. Denna väska är i en något mindre storlek och passar utmärkt på alla sorters vagnar.

Jag rekommenderar denna organizer till familjen som inte behöver alltför mycket packning och som lätt vill kunna växla mellan att bära väskan och fästa den på vagnen igen.

Bästa organizern

calendar

29 okt 2020

Skötväskor

Skötväskor

403

Jag är frälst när det kommer till organizers och har haft många i mina ägor! Med en organizer på barnvagnshandtaget får du en smidigare och lättare vardag när du är på språng. Här når man snabbt alla småsaker som man använder ofta, till exempel nycklar, nappar, busskort och telefon. Det jag tycker är viktigast att tänka på när man ska köpa en organizer är att den passar ens vagn och ens livsstil. Det finns många olika modeller och storlekar som passar olika bra beroende på vilken vagn du har och hur mycket du vill ska rymmas.

Caroline Engvall betygsätter bästa organizern

På bilden ser du min flitigt använda organizer från Skip Hop, i den slänger jag ner allt som jag behöver plocka upp och ner kvickt för stunden. I den här listan har jag samlat mina favoriter som alla är riktigt bra, alla har lite olika funktioner för att du ska hitta en som passar just dina behov!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Caroline Engvall


Caroline Engvall

Läs mer om oberoende experter