Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Skip Hop Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart

Bästa skötväskan - Plats 1

När vi skulle köpa en skötväska förra året var det en självklarhet att vi behövde en stor, rymlig men ändå inte för otymplig väska. Vi ville kunna packa ner blöjor för två barn, men nödvändigheter för tre. Det var då jag kom över denna! Den har allt en familj med många barn kan tänkas behöva, flera stora fack och två isolerade flaskfickor på sidan.

Innerväskan är avtagbar och på så vis kan man när som helst lyfta ur den - smidigt om man ska lämna barnet hos mormor eller annan barnvakt. Såhär ett år senare är det fortfarande en funktion jag älskar. Innerväskan har även den flera olika fack, och två fickor på utsidan, så väskan kommer med väldigt många funktioner. Skötmadrass medföljer också!

Skötväskan har fastsydda barnvagnsremmar och kan enkelt kan fästas på vagnen. Väskan är åt det lite dyrare hållet, men med tanke på alla funktioner tycker jag helt klart att det är en väska värd att fundera på.

+

Rymlig 2-i-1-funktion

Ingen hel dragkedja upptill

Babyproffsen logo

1 698 :-

Pris hämtat 23/8

länk

2. Skip Hop Duo Signature Heather Grey

Bästa skötväskan - Plats 2

Skip Hop Duo Signature är en väska gjord i slitstarkt material och tål att tvättas i maskin. Detta gör den till en stor favorit hos många småbarnsföräldrar.

Väskan är utrustad med 10 olika fickor, allt för att du ska kunna ha så bra ordning som möjligt. På framsidan av väskan finns det en ögla där man kan fästa barnets favoritleksak. Självklart är väskan utrustad med Skip Hops egna Shuttle Clips-spännen, så du kan superenkelt förvandla skötväskan till en axelremsväska. Väskan är även utrustad med handtag, perfekt för dig som inte vill bära den över axeln. Skötmadrass medföljer även här, och bak på väskan finns det ett fack för att förvara den.

Väskan är inte så dyr, och många gillar den just på grund av sitt pris och det förstår jag! Vill man ha en slitstark väska till bra pris så rekommenderar starkt den här.

+

Slittåligt material, spännena

Hade önskat fler fack på insidan

Lekmer logo

539 :-

länk
Stor & liten logo

599 :-

länk
Babyshop logo

599 :-

länk
Jollyroom logo

599 :-

länk
Babyland logo

599 :-

länk
Adlibris logo

749 :-

länk
Bamba logo

749 :-

länk
Ellos logo

799 :-

länk
KitchenTime logo

995 :-

länk
Shopping4net logo

799 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Elodie Details Skötväska Black Edition

Bästa skötväskan - Plats 3

Elodie Details skötväska är en enkel men ändå uppskattad skötväska. Den är väldigt stilren men har det där lilla extra, som vackra detaljer i äkta läder.

Möjligheterna är många med denna pärla just på grund av hur den ser ut, men också för att den är rymlig, och för att det är enkelt att få en bra överblick av allt man har med sig. Väskan är oerhört bra genomtänkt! Insidan har flera fack i olika storlekar, samt två termo-fickor som håller flaskan upprätt och håller värmen. Det finns även tre bra fack på utsidan. Med väskan följer två barnvagnskrokar som väskan kan fästas på, samt en mjukt vadderad skötbädd.

Väskan är överlag oerhört välorganiserad, men den är nog en storfavorit mest på grund av hur den ser ut, den kommer långt med att vara så stilren och enkel, och att man vid första anblick inte tar den för att vara just en skötväska.

+

Bra med förvaring

Kan upplevas något klumpig

Stor & liten logo

769 :-

länk
Babyland logo

769 :-

länk
Bonti logo

1 199 :-

länk

4. Skip Hop Chelsea Svart

Bästa skötväskan - Plats 4

Skötväskan som är lika snygg hängandes på vagnen som på en fredagskväll ute med vännerna!

Denna väskan är uppskattad av många just på grund av sitt utseende. Insidan är ljus, lättöverskådlig och har otroligt många fack men är ändå lagom stor. De många facken är av olika storlek, och man kan enkelt packa väskan för två blöjbarn!

Det finns två isolerade sidofack för flaskor, en justerbar axelrem, samt clip-on-remmar för att enklare kunna fästa väskan på barnvagnen. Under väskan är det metalltassar som skyddar väskan mot slitage om den står på backen, vilket är en lyxig detalj.

Skötväskan kommer med en skötbädd som i sin tur har ett eget fack på utsidan av väskan, vilket underlättar och gör den lättåtkomlig vid blöjbyten. Medföljer gör även två barnvagnsklämmor. Den här modellen finns i flera olika färger som du kan välja mellan.

+

Många användningsområden

Går ej att haka av axelremmen

BabyWorld logo

859 :-

länk
Babyshop logo

899 :-

länk
Jollyroom logo

899 :-

länk
Stor & liten logo

899 :-

länk
Lekmer logo

899 :-

länk
Babyland logo

899 :-

länk
Adlibris logo

999 :-

länk
Bamba logo

999 :-

länk
Köpbarnvagn logo

1 198 :-

länk
Ellos logo

1 299 :-

länk
KitchenTime logo

1 557 :-

länk
Baby V logo

995 :-

länk
Shopping4net logo

1 099 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Carena Koster Skötväska Messenger Bag Black

Bästa skötväskan - Plats 5

Är du ute efter en rymlig men inte alltför dyr skötväska tycker jag absolut du ska spana in Carenas Koster, i den får du plats med det mesta för din bebis.

Väskan funkar lika bra att hänga över axeln som att hänga på barnvagnen, den kommer dock inte med några barnvagnskrokar, men de går att köpa till separat och går utmärkt att fästa i väskans konsoler längst in vid axelbanden. Skötväskor kan många gånger kännas ganska "feminina", men den här är väldigt unisex, vilket kanske uppskattas av en del.

Väskan har helt okej med förvaringsutrymme samt ett större ytterfack framtill som går att veckla ut - där har du fem mindre fack för enklare förvaring av sånt som är bra att ha extra nära till hands vid blöjbyte eller matning. Även denna väska kommer med en skötbädd!

+

Bra med förvaring, smarta lösningar

Upplevs otymplig, saknar vagnkrokar

CDON logo

292 :-

länk
Babyshop logo

349 :-

länk

Bästa skötväskan

calendar

22 aug 2019

Skötväskor

Skötväskor

238

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

En skötväska är inget måste när man har barn, många väljer att använda sin handväska eller en ryggsäck. Men det är ändå otroligt praktiskt, man har alla saker organiserade, t.ex. extra ombyte, snacks, flaskor, vatten eller annat som kan kännas nödvändigt när man är på språng! Men vad ska man titta efter när man letar skötväska? Framför allt bör man se efter hur ens vardag ser ut i vanliga fall, är du ofta på resande fot? Har barnet syskon? Och vad är du villig att betala för en skötväska?

Maria Johansson betygsätter bästa skötväskan

Det bästa med en skötväska är att man alltid kan vara förberedd för att åka iväg med den lilla. Vi har alltid vår väska packad och redo, ståendes i hallen här hemma. Då slipper man krånglet i sista minut och det är bara att ta den över axeln och gå, så himla skönt!

})}

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Maria Johansson


Maria Johansson

Läs mer om oberoende experter