Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Hp Color LaserJet Pro M477fnw

Bästa skrivaren för det lilla kontoret - Plats 1

LaserJet har tillverkats typ sedan stenåldern och dessa vitbeiga boxar hittar du på nästan alla företag. HP är ett etablerat varumärke bland skrivare som kommer att finnas kvar under många år framöver. Det betyder att du inte riskerar att tillbehör och toner kommer att försvinna från butikshyllorna. Detta är en skrivare kontoret kan ha nytta av mycket länge.

Bokstavskombinationen MFP - multifunktionsprinter - betyder att den skannar, kopierar, skriver ut och till och med faxar om du har någon kund eller leverantör som lever kvar i 80-talet. För mer moderna människor har 477fdw WiFi så att den kan placeras fritt vilket jag tycker är en stor fördel, då kablar bara är i vägen.

Eftersom skrivaren är en färglaser är den snabb, färgen torkar inte ut och driftskostnaden per sida är relativt låg.

HP Color LaserJet är för mig är den perfekta balansen mellan kapacitet och pris.

4 128 :-

länk

5 390 :-

länk

4 490 :-

länk

2. Brother HL-L2340DW

Bästa skrivaren för det lilla kontoret - Plats 2

När någon säger att de bara behöver kunna skriva ut fakturor, brev och kontrakt ibland och inte så mycket mer tänker jag alltid på Brothers L2300-serie kompakta svartvita laserskrivare. För det lilla kontoret rekommenderar jag L2340DW där D står för dubbelsidig utskrift, W står för WiFi och 40 har att göra med det större magasinet för hela 250 pappersark.

Brothers svartvita laserskrivare räcker utmärkt för den som skriver ut sällan och inte vill byta färg eller papper. Ett stort plus tycker jag är att skrivaren är nästan helt fyrkantig och därför passar in i de flesta bokhyllor. Eftersom den har WiFi och bara behöver en strömsladd för att fungera är den verkligen praktisk att placera ut i det lilla kontoret.

Brother L2340DW är min rekommendation för kontoret som främst behöver skriva ut text med minimalt underhåll till ett lågt pris.

3. Samsung CLP-775ND - Skrivare - färg - Duplex - laser - A4/L…

Bästa skrivaren för det lilla kontoret - Plats 3

Samsung är ett växande namn inom nästan alla typer av elektroniska produkter. Innan jag såg Samsungs skrivarserie i bruk var jag skeptisk men jag blev imponerad, framför allt av gränssnittet och de smarta lösningarna.

Skrivaren i sig kostar under 10 000 kronor istället för de 25-30 000 kr som man kan behöva lägga på en stor arbetsgrupp-skrivare, men den kan utökas med större pappersmagasin och andra tillbehör för att förlänga livslängden så att man slipper byta apparat bara för att företagets behov växer.

Skrivaren skriver ut 33 sidor per minut i både färg och svartvitt och svarar på cirka 10 sekunder när man skickar ett dokument till den - ungefär så lång tid det brukar ta att resa sig från stolen och gå bort till skrivaren, eller hur?

Samsung CLP-775ND är min rekommendation i segmentet skrivare för små företag som tänker växa.

4 199 :-

länk

4. Hp PageWide Pro 452dw - Färg - Page wide array

Bästa skrivaren för det lilla kontoret - Plats 4

Prisvärd och snabb! Listans andra HP-skrivare är vad HP kallar för "PageWide", istället för laser eller bläckstråle. I praktiken handlar det ändå om bläck i färg, men HPs nya pigment-teknik är väldigt ekonomiskt och snabb: upp till 55 sidor per minut och en starttid på första sidan på mindre än sju sekunder.

Självklart har 452dw WiFi och gigabit-nätverk via kabel, dubbelsidiga utskrifter och stöd för utskrift från iPhone och Android. Trots allt detta är det inte listans dyraste skrivare. Om hastighet är det viktigaste så är detta skrivaren för ditt företag.

4 188 :-

länk

4 219 :-

länk

4 999 :-

länk

Bästa skrivaren för det lilla kontoret

calendar

17 feb 2019

Skrivare

Skrivare

81

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Jag har installerat och fixat hundratals skrivare till Mac och PC och dina behov är det enda viktiga när du väljer skrivare. Skriver du ut ofta eller sällan? Svartvitt eller färg? Dyrt eller billigt? Titta på listan och lista ut vad som passar dig.

Per Edman betygsätter bästa skrivaren för det lilla kontoret

Detta blir inte en vanlig topplista eftersom varje persons situation är olika. Istället har jag valt ut de bästa skrivarna för olika typer av små företag eller hemmakontor beroende på om du vill kunna skriva ut i bra kvalitet eller om det viktigaste är snabbhet eller pris. Som vanligt är detta mina personliga åsikter och erfarenheter som har färgat mig - ofta bokstavligen!

En annan viktig poäng med listan är att du inte kan få allt. Om du vill spara pengar blir det en enkel skrivare, om du vill ha bildkvalitet blir det en långsam skrivare och om du vill ha snabbt och bra blir det inte billigt. Så är det med allting och det viktiga är att fokusera på vad som är viktigast för dig.

Jag intygar att listan är oberoende