search
Smarta hubbar

Smarta hubbar

2 nya listor senaste månaden

Xiaomi Mi Smart Sensor Set - en smidig och enkel larmlösning

12345
Xiaomi Mi Smart Sensor Set - Test - en smidig och enkel larmlösning

Test, 28 oktober 2019 - Vår expert Daniel Röjdeby recenserar Xiaomi Mi Smart Sensor Set ZHTZ02LM.

Till testet

link

Bästa smart hub-paketet

SmartThings Hub V3 (2018)
Stamp
Mi Smart Sensor Set ZHTZ02LM
Stamp
Hue White and Color Ambiance Starter Kit Switch E27 10W 3-pack (Dimbar)
Stamp

29 oktober 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Victor Svaleklint får välja. Få all info om varför Samsung SmartThings Hub V3 (2018) slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa hubbarna för smarta hem

Google Nest Mini (2nd Gen)
Stamp

14 oktober 2020 - Victor Svaleklint tycker att Google fick till en fullträff med Nest Mini (2nd Gen) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi smarta hubbar

I kategorin smarta hubbar samlar våra experter sina bästa tips på hubbar för smarta hem. Experterna testar även smarta hubbar och ger sina ärliga, oberoende åsikter om dem. Vår experter inom smarta hubbar är stora entusiaster inom hemautomation som brinner för att hitta smarta lösningar som underlättar i vardagen. De besitter kunskap om allt från enklare system för den som bara vill ha smarta lampor eller ett hemlarm, till stora avancerade lösningar för den som vill ta sitt smarta hem till nästa nivå. 💡

Experter testar Smarta hubbar

I experternas test om smarta hubbar ger dem både ett generellt betyg, men även betyg som är satta utifrån specifika behov. Detta är för att hjälpa dig som konsument att förstå om den testade hubben passar just dig. I topplistorna väljer experterna ut de bästa smarta styrenheterna på marknaden just nu. Då väljer de produkter både utifrån vad de själva har testat, men även utifrån vad de läst sig till genom research. Alla experter inom smarta hubbar är oberoende och skapar sina test, topplistor och guider helt utan någon yttre påverkan.