search
Galaxy Watch 46 mm - Svart en smart klocka från Samsung

Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

3 890 :-

länk

3 990 :-

länk

4 538 :-

länk

3 290 :-

länk

3 890 :-

länk

3 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa smartklockan för Android

1. Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart - Samsung Galaxy Watch är en stilig smartklocka som bygger på det egenframtagna operativsystemet Tizen OS. Tizen OS fungerar ypperligt tillsammans med Android och det finns en del appar att välja bland. Gränssnittet är intuitivt uppbyggt och styrs smidigt genom den roterbara ringen på boetten. Batteritiden är i sammanhanget imponerande: fyra dagar. Många konkurrenter klarar nämligen inte mer än ett par dagar utan laddning. Klockan är proppad med funktionalitet såsom GPS, NFC (används till bland annat kontaktlös betalning) och Bluetooth. En annan smart finess är möjligheten att spara ned musik från Spotify direkt på klockan. Kombinerat med ett par trådlösa hörlurar så behöver du inte ens ha med dig telefonen för att kunna njuta av musik. Klockan är också vattentät, vilket gör att den lämpar sig såväl till vardags som på simturen. Det här tycker jag är den bästa smartklockan för Android just nu.

+

Utmärkt batteritid, funktionsrik

Färre appar än konkurrenterna

Till Topplistan

link

Bästa smartklockan för Android

1. Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart - Samsung Galaxy Watch 46 mm är min favoritklocka som är anpassad till Android-mobiler. Smått komiskt kanske med tanke på att klockan inte ens drivs av Androids operativsystem, utan Samsungs egna Tizen OS. Den 1.3 tum stora Super-Amoled skärmen håller toppkvalitet och även i direkt solljus är den klar och tydlig. Designen är riktigt robust då klockan är i tåligt rostfritt stål, vilket ger en trevlig kvalitetskänsla. Som smartklocka är den fullspäckad med funktioner så som träningsappar, blåtand, WiFi, stöd för Samsung Pay (NFC), pulsmätare, snabb processor, 4 GB i lagringsminne och stöd för att ladda ner utomstående appar så som Spotify. Klockan har även god batteritid. Ett stort plus är dessutom att Samsung Galaxy Watch 46 mm har stöd för eSIM, vilket gör att man kan ringa samtal utan att behöva ha med sig sin mobiltelefon. Samsung Galaxy Watch 46 mm är för dig som är ute efter en stilren klocka full av funktioner och med få begränsningar!

+

Stöd för eSIM, funktionell, stilren

Kan upplevas som något stor

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa smarta klockan för iPhone

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 25 maj 2020

Samsung Galaxy Watch hamnar på andra plats eftersom det är den enda klockan som är en riktig motståndare till Apple Watch. För att kunna koppla klockan till din iPhone behöver du ladda ner Gear S-appen och alltid köra den i bakgrunden för att behålla sammankopplingen. Här får du inbyggd GPS och en vattentålig klocka upp till 50 m. Alla funktioner fungerar inte tillsammans med iPhone, vilket har med begränsningar i iOS att göra. Du t.ex kan inte svara på meddelanden och inbyggda Samsung Pay fungerar inte. Övriga funktioner (t.ex. svara på telefonsamtal) fungerar däremot utmärkt. Batteritiden har förbättrats mot föregående modeller. Det mest positiva med den här klockan är att Samsung har samarbetat med Spotify och skapat en app som gör att du som är Spotify Premium-användare kan ladda ner låtar och strömma direkt från klockan. Perfekt vid träning eftersom du slipper ta med telefonen!

Bästa pulsklockan

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 2 juni 2020

Samsung Galaxy Watch är byggd på ett bra sätt för att kunna hantera både simning och träning utomhus och inomhus. Klockan klarar 50 meters vattendjup och har inbyggd GPS samt eSIM. Samsung Health är inbyggt och påminner dig om att träna varje dag och hur mycket du bör träna. Klockan har inbyggd pulsmätare som mäter din puls kontinuerligt. Det finns många olika träningsfunktioner vilket gör denna till en väldigt mångsidig pulsklocka. Det finns också en sömndetektion som känner av din puls och visar hur mycket sömn du fått under natten. Det enda negativa med denna klocka i jämförelse med de föregående är att batteritiden inte är den bästa. För att klara 2 träningspass om dagen på 1 timme vardera och samtidigt kontrollera din sömn behöver den laddas var 2-4 dag. Utöver detta är detta en väldigt bra pulsklocka/smartklocka!

Bästa smartklockan

Andreas Bakken

Av Andreas Bakken

Borttagen från listan 7 oktober 2019

Med årets Galaxy Watch har Samsung jobbat på förfining. Klockan är utrustad med GPS, NFC, vattentäthet och en pulsmätare. Som fulladdad lyckas Samsung imponera med hela fyra dagars aktivt användande innan klockan behöver laddas. Det finns även en dyrare version av denna modell som har inbyggt stöd för e-sim, och då kan klockan kopplas självständigt till internet. Samsungs klockor använder ett eget operativsystem (Tizen OS) som både är smidigt och lättnavigerat. Tillverkaren har också den bredast utvecklade tjänsten för mobil betalning i Sverige, Samsung Pay, som genom NFC låter dig blippa klockan mot betalterminaler i diverse butiker. Med det inbyggda tangentbordet kan du även svara på meddelanden direkt på armen. Klockan kan navigeras med den följsamma pekskärmen men också genom att snurra på ramen i ren James Bond-anda.