search
Galaxy Watch 46 mm - Svart en smart klocka från Samsung

Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

9 Återförsäljare

3 990 :-

Pris hämtat 9/12

länk

3 890 :-

länk

3 890 :-

länk

3 890 :-

länk

3 884 :-

länk

3 890 :-

länk

3 890 :-

länk

3 890 :-

länk

4 290 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa pulsklockan

5. Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart - Samsung Galaxy Watch är byggd på ett bra sätt för att kunna hantera både simning och träning utomhus och inomhus. Klockan klarar 50 meters vattendjup och har inbyggd GPS samt eSIM. Samsung Health är inbyggt och påminner dig om att träna varje dag och hur mycket du bör träna. Klockan har inbyggd pulsdetektion som mäter din puls kontinuerligt. Det finns många olika träningsfunktioner vilket gör denna till en väldigt mångsidig pulsklocka. Det finns också en sömndetektion som känner av din puls och visar hur mycket sömn du fått under natten. Det enda negativa med denna klocka i jämförelse med de föregående är att batteritiden inte är den bästa. För att klara 2 träningspass om dagen på 1 timme vardera och samtidigt kontrollera din sömn behöver den laddas var 2-4 dag. Utöver detta är detta en väldigt bra pulsklocka/smartklocka!

+

Många funktioner, Samsung Pay

Batteritiden

Till Topplistan

link

Bästa smarta klockan för iPhone

2. Samsung Galaxy Watch 46 mm - Svart - Samsung Galaxy Watch hamnar på andra plats eftersom det är den enda klockan som är en riktig motståndare till Apple Watch. För att kunna koppla klockan till din iPhone behöver du ladda ner Gear S-appen och alltid köra den i bakgrunden för att behålla sammankopplingen. Här får du inbyggd GPS och en vattentålig klocka upp till 50 m. Alla funktioner fungerar inte tillsammans med iPhone, vilket har med begränsningar i iOS att göra. Du t.ex kan inte svara på meddelanden och inbyggda Samsung Pay fungerar inte. Övriga funktioner (t.ex. svara på telefonsamtal) fungerar däremot utmärkt. Batteritiden har förbättrats mot föregående modeller. Det mest positiva med den här klockan är att Samsung har samarbetat med Spotify och skapat en app som gör att du som är Spotify Premium-användare kan ladda ner låtar och strömma direkt från klockan. Perfekt vid träning eftersom du slipper ta med telefonen!

+

Snygg design, bra batteritid

Begränsad med iPhone

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa smartklockan

Andreas Bakken

Av Andreas Bakken

Borttagen från listan 7 oktober 2019

Med årets Galaxy Watch har Samsung jobbat på förfining. Klockan är utrustad med GPS, NFC, vattentäthet och en pulsmätare. Som fulladdad lyckas Samsung imponera med hela fyra dagars aktivt användande innan klockan behöver laddas. Det finns även en dyrare version av denna modell som har inbyggt stöd för e-sim, och då kan klockan kopplas självständigt till internet. Samsungs klockor använder ett eget operativsystem (Tizen OS) som både är smidigt och lättnavigerat. Tillverkaren har också den bredast utvecklade tjänsten för mobil betalning i Sverige, Samsung Pay, som genom NFC låter dig blippa klockan mot betalterminaler i diverse butiker. Med det inbyggda tangentbordet kan du även svara på meddelanden direkt på armen. Klockan kan navigeras med den följsamma pekskärmen men också genom att snurra på ramen i ren James Bond-anda.