Advized - oberoende köpråd
logo
search
Hue White & Color Ambiance Startpaket E27 en smart lampa från Philips

Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

10 Återförsäljare

1 579 :-

länk

1 579 :-

länk

1 669 :-

länk

1 669 :-

länk

1 899 :-

länk

1 899 :-

länk

1 969 :-

länk

1 999 :-

länk

1 699 :-

länk

1 899 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa smarta belysningen

1. Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27 - Med detta startpaket från Philips kan du enkelt komma igång med din smarta belysning i hemmet. I just detta paket ingår 3 lampor med över 16 miljoner färger, en hub och en trådlös dimmer. Dessa lampor kan man styra med hjälp av Philips egna app som erbjuder massvis av olika funktioner. Man kan ställa in automatisering av lamporna, synka med film eller musik som spelas i hemmet, eller till och med ställa in wake up light, så man vaknar upp till ett naturligt ljus i rummet. Philips Hue har även support för Apple Home Kit, vilket kan vara att föredra om man har många Apple-produkter i hemmet. Man kan då synka sin belysning med sina Apple-produkter så Siri kan kontrollera belysningen åt dig. Philips Hue erbjuder en smidig och enkel lösning för att kontrollera belysningen i hemmet, med massvis av roliga funktioner!

+

Lätt att komma igång med

Till Topplistan

link

Bästa smarta belysningen

2. Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27 - För den lite festligare kanske vita färger är tråkiga? Med White & Color-lamporna kan du ställa varje LED-lampa på valfri färg utifrån urvalet av 16 miljoner. I vårt hem har vi 1 lampa ur denna kategorin och sanningen är att den sällan används till annat än det vita spektrumet. Vissa tycker dock om att kunna skifta färger när de tittar på TV, och det går inte att förneka att feststämningen förändras till det ännu festligare i ett rött upplyst vardagsrum. I paketet ingår även här 3 lampor, en styrenhet och en fjärrkontroll. Antal scener att välja på ökar med färgutbudet. Philips var tidiga på marknaden med s.k. wake up-ljus som väcker ägaren med en ökande ljusstyrka för att efterlikna soluppgången. Detta är tillgängligt även med Hue och då behövs såklart inget annat än en taklampa med Hue-lampor (gäller även White Ambiance).

+

Funktioner, kvalitet, 16-mil färger

Ännu dyrare

Till Topplistan

link

Bästa startpaketet för smart belysning

1. Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27 - Philips lampserie HUE är helt fenomenal. Varför jag har valt Hue till mitt hem beror till stor del på deras brygga som tar hand om alla lampor och automationer. Det är den som håller koll på vad som ska hända när solen går ner eller när det är dags att starta en wake up-light på morgonen. Allt detta kontrollerar man enkelt med en app på telefonen. Det är även denna som pratar med andra smarta system och det gör den med bravur, Philips Hue pratar nämligen med de flesta andra system på marknaden. I detta paket ingår en brygga, en lampknapp med dimmer och tre färglampor. Vill du skapa en levande ljussättning är ett par färglampor ett bra sätt att börja. Jag har dessa i både vardagsrummet och sovrummet och de skapar enkelt en mysig atmosfär utöver det vanliga. Sätt dem bara i dina vanliga armaturer så är du igång!

+

Flexibel ljusatmosfär

Lite dyrare

Till Topplistan

link

Bästa startpaketet för smart belysning

1. Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27 - Hue är ett system som funnits under en förhållandevis lång tid. Philips var tidigt ute med att erbjuda smart styrning av framförallt belysning i form av lampor, LED-lister och annat som lyser upp vardagen. Paketet med 3 st E27-lampor, en dimmer-switch samt en gateway gör att du lätt kommer igång och kan dra nytta av Philips Hue-systemets alla färger (16 miljoner), features och framförallt enkelhet. Samtidigt öppnar Gatewayen en ny värld av möjligheter genom att kunna koppla ihop sig med såväl IKEAs smarta lampor (TRÅDFRI) som andra fabrikat som använder sig av samma trådlösa standard, Zigbee. Som startkit är Hue enkelt att komma igång med, och just E27-sockeln för lamporna är den som oftast används i t.ex. taklampor. Det är därför lätt att hitta platser för belysningen. Hue är stabilt, lätt att komma igång med och kostar därför därefter. Det är ett av de dyrare startpaketen men också ett av de bättre!

+

Enkelheten och stabiliteten

Priset - Hue är dyrt!

Till Topplistan

link