Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Philips Hue White & Color Ambiance Startpaket E27

Bästa smarta belysningen - Plats 1

Med detta startpaket från Philips kan du enkelt komma igång med din smarta belysning i hemmet. I just detta paket ingår 3 lampor med över 16 miljoner färger, en hub och en trådlös dimmer.

Dessa lampor kan man styra med hjälp av Philips egna app som erbjuder massvis av olika funktioner. Man kan man ställa in automatisering av lamporna, synka med film eller musik som spelas i hemmet, eller till och med ställa in wake up light, så man vaknar upp till ett naturligt ljus i rummet.

Philips Hue har även support för Apple Home Kit, vilket kan vara att föredra om man har många Apple-produkter i hemmet. Man kan då synka sin belysning med sina Apple-produkter så Siri kan kontrollera belysningen åt dig.

Philips Hue erbjuder en smidig och enkel lösning för att kontrollera belysningen i hemmet, med massvis av roliga funktioner!

+

Lätt att komma igång med

Rekommenderas av 3 Experter

Proshop logo

1 579 :-

länk
Dustin Home logo

1 589 :-

länk
Teknikproffset logo

1 658 :-

länk
CDON logo

1 689 :-

länk
NetOnNet logo

1 689 :-

länk
Inet logo

1 689 :-

länk
Confident Living logo

1 707 :-

länk
KitchenTime logo

1 707 :-

länk
Ginza logo

1 869 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 899 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Lifx Mini Color LED Smartbulb

Bästa smarta belysningen - Plats 2

LIFX-belysningen är en väldigt smidig lösning för dig som vill köra 100% trådlöst. För dessa lampor krävs ingen hub, då detta redan är inbyggt! Det räcker alltså med att köpa enbart lampan.

Man ställer in lamporna med hjälp av LIFXs app, där man på ett smidigt sätt blir guidad genom installationen. Precis som med Philips så erbjuder LIFX en massa olika funktioner, t.ex kan du styra belysningen från din mobil eller med hjälp av Siri, Alexa, eller Google Home. Vill man synka lamporna med t.ex Apple Home är detta fullt möjligt, men då det inte finns någon hub kan det vara lite mer tidskrävande, speciellt om man har många lampor.

Då det inte krävs någon hub för att styra dessa lampor är de lite dyrare och hamnar i ungefär samma prisklass som Philips.

Detta är en smidig lösning för dig som vill inte krångla till det för mycket med en hub, men ändå vill ha support för Apple Home Kit!

+

Smidig 100% trådlös lösning

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

469 :-

länk
Kjell & Company logo

499 :-

länk
Webhallen logo

499 :-

länk
ComputerSalg logo

593 :-

länk
CDON logo

469 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Yeelight Smart Color Bulp

Bästa smarta belysningen - Plats 3

Yeelight erbjuder en smart men billig lösning för smart belysning! Lamporna kräver ingen hub, utan kopplas direkt till ditt wifi. Sedan styr du belysningen genom en app, där du kan skifta färger eller ställa in olika funktioner efter begäran.

Yeelight är en billig lösning jämfört med dess konkurrenter. Lamporna har stöd för röststyrning med Alexa eller Google Home om du har en smart högtalare. Tyvärr finns det ännu inget stöd för Apple Home Kit med dessa lampor vilket är lite tråkigt, dock kan du som Apple-användare fortfarande styra lamporna genom Yeelights app!

Yeelight är en enkel och prisvärd lösning för dig som vill börja med smart belysning.

+

Otroligt prisvärd lösning

Inget stöd för Apple Home Kit

Rekommenderas av 2 Experter

Mi Store logo

299 :-

Pris hämtat 12/3

länk

4. Ikea Trådfri Led ljuskälla E27 980 lumen, trådlös dimbar, v…

Bästa smarta belysningen - Plats 4

Även Ikea har kommit med sin egna smarta belysning! Dessa lampor är väldigt bra för dig som funderar på att uppgradera till smart belysning, men inte känner att du behöver alla extra funktioner. Där kommer Trådfri in i bilden med en smart belysning som är både enkel och smidig att hantera, men ändå väldigt prisvärd.

Ikea Trådfri synkas med en hub, precis som Philips lampor. Lamporna i sig är väldigt enkla att komma igång med och erbjuder en del olika funktioner i Ikeas app. Lamporna låter dig välja mellan kallt och varmt ljus, och har även stöd för röststyrning med t.ex Apple Home Kit så du kan styra dem på ett smidigt sätt.

Ikeas smarta belysning är perfekt för dig som inte vill spendera alltför mycket pengar för att komma igång med det smarta hemmet.

+

Prisvärd

Inte så många färger/funktioner

Rekommenderas av 2 Experter

IKEA logo

199 :-

Pris hämtat 12/3

länk

Bästa smarta belysningen

calendar

11 mars

Smarta lampor

Smarta lampor

14

Smarta lampor är en av många smarta produkter som finns på marknaden, och faktiskt en av dem som kan underlätta din vardag allra mest! Jag tycker att smart belysning är ett av de absolut enklaste sätten att komma igång med ditt smarta hem.

Jordey Mutsaers betygsätter bästa smarta belysningen

Något som ser ut som en helt vanlig lampa har möjlighet att påverka våra liv otroligt mycket, med hjälp av massvis olika funktioner: allt från automatiseringen av belysningen till röststyrning, belysning som synkas med film och musik och mycket mer! I denna topplista har jag därför valt att fokusera på de funktioner som de olika företagen erbjuder i relation till prisnivån.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jordey Mutsaers


Jordey Mutsaers

2019-03-11

Läs mer om oberoende experter