search
Sous vide

Sous vide

1 lista i den här kategorin

Bästa sous vide-maskinen

Anova Precision Sous Vide Nano
Stamp

4 mars 2021 - Paul Allaverdi tycker att Anova fick till en fullträff med Precision Sous Vide Nano och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi sous vide

Här tipsar våra experter inom köksmaskiner om sous vide-cirkulatorer. Våra experter inom denna kategori är riktiga foodies som knappt har plats för tallrikar i köksskåpen för alla köksmaskiner och köksprylar de samlat på sig genom åren. Vissa av experterna inom sous vide jobbar i restaurangbranschen och andra har ett stort mat- och prylintresse som resulterat i att de har stor kunskap om olika köksprylar.

Experter testar Sous vide

I experternas topplistor tipsar de om produkter som de själva tror på - antingen för att de själva testat eller ägt grejerna, eller för att de helt enkelt har bra koll på vilka produkter och tillverkare som är ledande på marknaden. Listorna är med andra ord inga test, utan personliga listor där experten utifrån sin kunskap och erfarenhet rekommenderar produkter som hen själv gärna hade köpt. Våra experter inom sous vide är självklart oberoende och ingen påverkar vilka märken de rekommenderar eller vad de skriver. Här får du ärliga tips från personer som är oberoende och faktiskt vet vad de snackar om!