search

1. Anova Sous Vide Nano Precision Cooker

Bästa sous vide-maskinen - Plats 1

När det gäller sous vide-cirkulatorer så är Anova min favorittillverkare. Jag har testat tre stycken från dem och detta är min personliga favorit. Anledningen är att den är enkel, billig, liten och pålitlig i sin jämna temperatur.

Till skillnad från nyare och dyrare cirkulatorer så har denna inte uppkoppling via wifi, utan endast bluetooth. Men wifi har man egentligen endast användning av när bluetooth inte räcker, t.ex. om man bor i ett hus med två våningar.

Till Anova Nano kan du köpa ett silikonlock för att hålla temperaturen ännu mer stabil, dessutom sparar du energi med en sådan. Anova har även en egen app och hemsida med recept och vägledning. Du kan även styra produkten med appen.

Detta är utan tvekan den bästa sous vide-cirkulatorn att börja med. Billigt pris, nätt och liten samt fin design.

+

Billig, robust, liten

1 399 :-

länk

1 599 :-

länk

1 599 :-

länk

2. Anova Sous Vide PRO Precision Cooker

Bästa sous vide-maskinen - Plats 2

Detta är ännu en produkt från märket Anova, men denna är ännu mer robust än Nanon.

Den kan cirkulera 12 liter vatten i minuten till skillnad från Nanon, som kan cirkulera 8 liter. Så vad är fördelen med det? Jo, med en starkare sous vide-cirkulator kan du använda dig av en mycket större behållare än en vanlig kastrull. Du kan t.ex. ha ett stort bad för en stor köttbit som en nötbringa, eller till och med en stor måltid med olika råvaror.

Denna sous vide-cirkulator är utrustad med wifi-koppling, vilket gör att du kan använda den även om du är en bit bort, exempelvis ute i trädgården.

Anova Sous Vide PRO Precision Cooker har bäst kvalité när det gäller material och den är faktiskt byggd för att vara igång och cirkulera vatten i flera månader. Det är den absolut bästa sous vide-cirkulatorn på marknaden.

+

Absolut bäst på marknaden

Dyr

3 939 :-

länk

4 299 :-

länk

4 299 :-

länk

3. Sansaire Sous Vide

Sansaire Sous Vide är faktiskt den allra första cirkulatorn jag testade.

Jag gillar det inbyggda fästet på den. Den kan upplevas som lite klumpig, men den gör precis som de andra sitt jobb och är bland de tystare modellerna på marknaden.

Det jag gillar med den här produkten är den stora displayen och att du inte behöver köpa till några extra produkter på grund av fästet som följer med.

Så varför skall du köpa den här istället för t.ex. Anova Nano? Fördelen som denna har gentemot Nanon är att Sansaire Sous Vide kan cirkulera 3 liter mer vatten i minuten, vilket gör att du kan använda dig av en större bassäng. Om det är intressant och du gillar designen så är detta ett utmärkt val.

+

Enkel, gör sitt jobb, tyst

Dålig app, upplevs klumpig

1 655 :-

länk

1 883 :-

länk

2 064 :-

länk

2 064 :-

länk

1 799 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Chefsteps Joule Sous Vide

Joule är bland de första sous vide-cirkulatorerna som slog igenom. Känner ni till youtube-kanalen Chef Steps? Det är dem som ligger bakom Joule!

Detta är den minsta produkten av alla i listan och har en smart magnetfunktion i botten som är perfekt för användning i kastruller. Appen som man kan ladda ned till sin mobil innehåller en stor mängd med recept.

Till skillnad från andra märken så måste du här ha appen för att styra själva produkten. Du kan programmera cirkulatorn med många olika recept från appen, vilket gör den mer effektiv.

Den här apparaten cirkulerar vattnet lite annorlunda än de andra maskinerna i listan, inget som gör den på något vis mindre pålitlig, men det kan vara en anledning till varför den låter mer. Det kan störa om du vistas i samma rum och tillagningstiden är lång.

Passar den som vill ha något litet och smidigt.

+

Liten, bäst app

Dyr, låter mycket, endast appstyrd

3 100 :-

Pris hämtat 3/6

länk

Bästa sous vide-maskinen

calendar

30 jun 2020

Sous vide

Sous vide

60

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Med vattencirkulatorer, eller som de också kallas sous vide-maskiner, finns det oändligt många saker du kan göra. Du kan få en bit kött till en jämnare innertemperatur än på restaurang, eller varför inte temperera choklad eller göra smeten till en creme brulée.

Paul Allaverdi betygsätter bästa sous vide-maskinen

Det finns givetvis både för- och nackdelar med sous vide. Förutom de givna fördelarna som perfekt temperatur så behöver du aldrig tömma behållaren med vatten om du använder cirkulatorn frekvent. Däremot så finns det en nackdel för miljön om du använder engångsplastpåsar, därför föreslår jag att alla testar silikonpåsar som håller i flera år. Cirkulatorerna jag tipsar om i denna lista är produkter jag själv testat och som jag vet gör sitt jobb.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Paul Allaverdi


Paul Allaverdi

Läs mer om oberoende experter