Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Xbox One Gears of War 4 - Microsoft Xbox One - Action

Bästa spelen för Xbox One - Plats 1

Den fjärde numrerade titeln i Microsofts kanske största förstapartsfranchise till Xbox 'Gears of War' släpptes exklusivt till Microsofts format och verkar, trots att det är knutet till en franchise de flesta spelare känner igen, ha hamnat under radarn för många - detta betyder dock inte att det är av sämre kvalitet än de tidigare spelen. Gears-veteranen och före detta protagonisten Marcus Fenix har efterträtts av sin son JD och hans kompanjoner, men stilla oron - motorsåga fiender i bitar kan även Fenix Jr. Visuellt (speciellt om du har en Xbox One X liggandes hemma), spelmässigt och designmässigt står sig Gears of War 4 som det bättre i serien så det är bara att köra! Lira Gears - om det så är i co-op med en vän i soffan, ensam i solo-kampanjen eller online mot andra spelare, det är nästan en plikt som Xbox-ägare.

Proshop logo

227 :-

länk
NetOnNet logo

249 :-

länk

2. Xbox 360 Rare Replay - Microsoft Xbox One - Action

Bästa spelen för Xbox One - Plats 2

Från köttigt, brutalt actionlir till en samling fina spel för hela familjen. Rare Replay bjuder på hela trettio spel på en skiva, alla från de gamla stjärnorna på den nu Microsoft-ägda spelstudion Rare. Med titlar som det intensiva fighting-liret Killer Instinct Gold, det oväntat chockerande vuxenliret Conker's Bad Fur Day och det klassiska Perfect Dark för de lite äldre, och pärlor som det färgglada (och lika färgstarka) Viva Piñata, det härliga skjutliret Jet Force Gemini, det klassiska 3D-plattformsliret Banjo-Kazooie samt det stenhårda Battletoads för de mindre, finns en hel del att gå miste om. Så gör inte det - slå till och ha spel i månader på hårddisken med ett enda spelköp!

3. Xbox One QuantumBreak - Microsoft Xbox One - Action

Bästa spelen för Xbox One - Plats 3

Remedy Entertainment, studion bakom klassikern Max Payne och dess uppföljare, samt skräcksagan Alan Wake och dess stand alone-expansion, släppte Quantum Break för två år sedan och har missats helt av flera med en Xbox One hemma i TV-hyllan - och synd är väl det. I Quantum Break följer vi spelaren Jack Joyce som efter en tid av nomadleverne återvänder till sin hemstad för att hjälpa sin barndomsvän med ett topphemligt tidsreseprojekt och samtidigt söka försoning för sin brors "svek" gentemot nämnda barndomsvän. Allt går (såklart) åt pipsvängen och Jack, hans bror Will, och vännen Paul Serene finner sig fast i tiden en kortare tid för att senare lossas ur sin stasis och mötas av ett fullt SWAT-team med dragna vapen. En tidsresa av tunga skjutvapenstrider förgyllda av tidsböjande krafter följer i en av de bästa exklusiviteterna till konsolen.

Spelbutiken logo

158 :-

länk
Proshop logo

182 :-

länk
Ginza logo

169 :-

länk

4. Xbox One PlayerUnknown's Battlegrounds Game Preview Edition…

Bästa spelen för Xbox One - Plats 4

Ingen har väl missat spelet som fick hela världen fast i "Battle Royale"-träsket, PlayerUnknown's Battlegrounds? Jaså det har du? Låt oss berätta varför du bör klicka hem ett exemplar till din Xbox One precis just nu. Det, åtminstone för stunden, Microsoft-exklusiva multiplayerliret PlayerUnknown's Battlegrounds släpper spelaren och 99 andra spelare på en massiv karta utan några som helst vapen eller skydd. Spelaren får sedan söka upp dessa genom att frenetiskt leta i halvförfallna byggnader och i vad som verkar vara en postapokalyptisk värld där enbart de starkaste spelarna överlever. Alla står mot alla i detta snabbspelade, taktiska skjutliret, och om inte det vore nog förminskas kartan med jämna mellanrum samtidigt som bombzoner dyker upp lite varstans. Spela med upp till tre vänner eller ta dig an hela serverns spelare ensam - välj själv.

Proshop logo

109 :-

länk
CDON logo

299 :-

länk
Webhallen logo

199 :-

länk
Dustin Home logo

199 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Xbox One Forza Horizon 3 - Microsoft Xbox One - Race/ Bilspel

Bästa spelen för Xbox One - Plats 5

Vi har inte glömt er racing-fans där hemma! Det finns få racing-serier som kan mäta sig med den Microsoft-exklusiva, mästerliga serien Forza. Just Forza Horizon är, och har länge varit, en klar fanfavorit. Det tredje i ledet, Forza Horizon 3, är utan tvekan det mest responsiva spelmässigt och ett av de visuellt snyggaste racingspelen som finns till konsolen - så vad väntar du på? Oavsett om du diggar att köra omkring i ett story-läge (i detta fall genom härliga, öppna Australiensiska landskap), helt solo eller om du hellre kör snabba bilar mot andra spelare i lika snabba bilar finns någonting för dig i Playground Games racing-pärla. Det är bara att värma upp inför uppföljaren som släpps senare i år.

6. Xbox One Super Lucky's Tale

Bästa spelen för Xbox One - Plats 6

Vi avslutar listan med en retrodoftande plattformspärla som passar utmärkt för de minsta av Xbox-fans. I Super Lucky's Tale följer vi Lucky, en härligt glad, mantel- och sneakers-bärande räv på uppdrag att, med hjälp av sin syster, återta den kraftfulla boken "Book of Ages" från den ruggiga katt-mästerskurken Jinx och hans (kanske inte) lika ruggiga barnaskara "kitty litter". En tung börda att bära för en ung räv men bördan lättas för spelaren med spelets vackra design och karaktärernas härliga attityder. I ett klassiskt plattformsformat som liknar Nintendo 64-erans får spelaren hoppa, snärta till fiender med svansen och samla på sig prylar för att klara av diverse nivåer och slutligen rädda världen från ondskan.

Proshop logo

202 :-

länk
Ginza logo

249 :-

länk
Webhallen logo

279 :-

länk

Bästa spelen för Xbox One

calendar

5 sep 2018

Spel

Spel

50

Microsofts Xbox One har funnits tillgänglig i ett par år nu men med den upphottade versionen Xbox One X fick hårdvaru-teamet en helt ny fanskara. Xbox One X blev en omedelbar succé när den släpptes förra året, men vilka spel bör man som nybliven Xbox-ägare spendera sin kosing på? Kanske har några av er en original-Xbox One som samlat damm på grund av brist på spel? Vi hjälper er med, ska ni se!

Lisa Dahlgren betygsätter bästa spelen för Xbox One

Nedan finns en lista över såväl Xbox One X-pärlor som tar vara på kraftpaketets prestanda som lättsamma Xbox One-spel för hela familjen samt tredjepartsspel man inte får missa. Diggar du att köra virtuella vrålåk? Är blodig action mer din grej? Här kommer flera tips som kan hjälpa dig att hitta det spel som just du behöver på din hårddisk!

})}

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Lisa Dahlgren


Lisa Dahlgren

Läs mer om oberoende experter