search
Spelkonsoler

Spelkonsoler

3 listor i den här kategorin

Bästa spelkonsolen för barn

Switch Nintendo  with Grey Joy-Con

6 december 2019 - Läs mer om varför Switch Nintendo with Grey Joy-Con kom på första plats när experten Daniel Röjdeby valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa retro-spelkonsolen

Super Nintendo Classic Mini SNES
Classic Mini Edition
Mega Drive Mini

6 december 2019 - Daniel Röjdeby placerade Nintendo Super Nintendo Classic Mini SNES i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa spelkonsolen

PRO 1TB
X 1TB
Nintendo  with Grey Joy-Con

6 december 2019 - Daniel Röjdeby placerade Ps4 PRO 1TB i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi spelkonsoler

Även om det inte finns särskilt många olika spelkonsoler på marknaden så kan det ändå vara knixigt att veta vilken man ska välja. Vilken konsol som passar dig kan nämligen bero på mer än vilka spel du vill spela, och här har våra spelexperter rett ut frågetecknen kring de olika spelkonsolerna. Listorna i sig är inga regelrätta tester, utan experternas rekommendationer utifrån deras kunskap och erfarenhet. Alla experter är oberoende och utgår enbart från sina egna åsikter när de tipsar om de bästa spelkonsolerna.

Experter testar Spelkonsoler

Daniel Röjdeby är en spelfantast som följt utvecklingen av spelkonsoler sedan 80-talet. Han är utöver att vara spelintresserad även insatt i tekniken som gömmer sig under huven på spelkonsolerna. Andreas Göransson har varit spelskribent i över sju år och skrivit för bland annat IGN och M3, och har ett brinnande spel- och teknikintresse som bidragit till att han tillägnat sig otroligt mycket kunskap om spelkonsoler. Här på Advized har han skrivit ett par guider för dig som t.ex funderar över vad som egentligen är skillnaden mellan Playstation och Xbox.