Advized - oberoende köpråd
logo
search
Spelkonsoler

Spelkonsoler

1 ny lista senaste månaden

Bästa spelkonsolen för barn

Nintendo  with Grey Joy-Con
XL Vit + Orange
S 1TB (Starter Bundle)

27 oktober 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Daniel Röjdeby får välja. Få all info om varför Switch Nintendo with Grey Joy-Con slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa retro-spelkonsolen

Nintendo Super Nintendo Classic Mini SNES

29 oktober 2019 - Daniel Röjdeby tycker att Nintendo fick till en fullträff med Super Nintendo Classic Mini SNES och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa spelkonsolen

Ps4 PRO 1TB

27 oktober 2019 - Daniel Röjdeby tycker att Ps4 fick till en fullträff med PRO 1TB och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi spelkonsoler

Även om det inte finns särskilt många olika spelkonsoler på marknaden så kan det ändå vara knixigt att veta vilken man ska välja. Vilken konsol som passar dig kan nämligen bero på mer än vilka spel du vill spela, och här har våra spelexperter rett ut frågetecknen kring de olika spelkonsolerna. Listorna i sig är inga regelrätta tester, utan experternas rekommendationer utifrån deras kunskap och erfarenhet. Alla experter är oberoende och utgår enbart från sina egna åsikter när de tipsar om de bästa spelkonsolerna.

Experter testar Spelkonsoler

Daniel Röjdeby är en spelfantast som följt utvecklingen av spelkonsoler sedan 80-talet. Han är utöver att vara spelintresserad även insatt i tekniken som gömmer sig under huven på spelkonsolerna. Andreas Göransson har varit spelskribent i över sju år och skrivit för bland annat IGN och M3, och har ett brinnande spel- och teknikintresse som bidragit till att han tillägnat sig otroligt mycket kunskap om spelkonsoler. Här på Advized har han skrivit ett par guider för dig som t.ex funderar över vad som egentligen är skillnaden mellan Playstation och Xbox.