search
Stegräknare

Stegräknare

1 lista i den här kategorin

Bästa stegräknaren

Omron Walking Style Pro 2.0
Stamp

3 november 2020 - Benny Sjölind tycker att Omron fick till en fullträff med Walking Style Pro 2.0 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi stegräknare

En stegräknare kanske känns som en utdaterad produkt, men faktum är att den har sina användningsområden. Om du till exempel inte vill ha med dig mobiltelefonen ut på löpturen men vill mäta dina steg, eller om du inte vill lägga flera tusenlappar på en träningsklocka, då kan en stegräknare vara rätt köp för dig! De är billiga och har oftast lång livstid (så länge du väljer någon ur våra topplistor det vill säga).

Experter testar Stegräknare

Här tipsar vår löparexpert Benny Sjölind om de bästa stegräknarna, varav många har funnits länge på marknaden. Benny bloggar om löpning och har genom åren använt sig av en uppsjö olika träningsprylar. I sin lista tipsar han både om stegräknare han själv testat och sådana han läst sig till hör till de bästa. Listan är med andra ord inte ett regelrätt bäst-i-test, däremot har Benny utgått från sin egna långa erfarenhet och stora kunskap när han skapat listan. Självklart är Benny liksom alla experter på Advized oberoende och tipsar bara om produkter han själv tycker håller måttet.