search
Mineral B Element Stekpanna 28cm en stekpanna från De Buyer
Stämpel

De Buyer Mineral B Element Stekpanna 28cm

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

15 Återförsäljare

prisjakt logo

Priser från Prisjakt

I lagerI lager check

462 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

485 :-

länk till produkten
I lager

488 :-

länk till produkten
I lager

488 :-

länk till produkten
I lager

489 :-

länk till produkten
I lager

499 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

538 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

595 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

617 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

650 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

660 :-

länk till produkten
I lagerI lager check

699 :-

länk till produkten
I lager

759 :-

länk till produkten
I lager

849 :-

InfoLänk saknas till butiken
I lager

942 :-

InfoLänk saknas till butiken

Visa alla återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa stekpannan

2. De Buyer Mineral B Element Stekpanna 28cm - Den här blir inte bara jäkligt snygg när den är inbränd, den går också att få glödhet! Den här pannan behöver du "bomba på" för att den ska få rätt karaktär, det kan du endast åstadkomma genom att bränna in den. Det absolut bästa sättet är att använda en gaslåga, för då kan du vinkla kanterna mot lågan och få ett fint, jämnt resultat. Nackdelen med denna är just inbränningen, om du inte har gas d.v.s, för det är svårt att få till på en induktion- eller glaskeramikhäll där värmen endast når botten av pannan. Resultatet blir ändå bra, men du kanske inte får en jämn bränning upp på kanterna. Den här texten skulle behöva vara en guide, men mitt tips är att söka på YouTube med sökorden ”kolstålspanna bränna in”. Enligt mig är detta ändå en panna att överväga, för den går att få glödhet och det vill man ha för att få fram en maillardreaktion vid stekning av kött. När du väl bränt in pannan går den såklart att användas för att steka det mesta, men man måste ha olja eller smör för att det inte ska fastna, men det ger ju stekyta och det är där smaken sitter!

+

Hållbar även vid höga temperaturer

Inbränningen är svår utan gas

Till Topplistan

link