1. Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm - Danska Scanpan har i många år varit välanvänt inom restaurangkök men har på senare år även letat sig in i hemmaköken - jag förstår verkligen varför, och ska vara ärlig så är detta den absolut bästa stekpannan jag använt. Det jag pratade om i inledningen ang. värmefördelningen har Scanpan verkligen lyckats med tack vare dess fem lager rostfritt stål som är varvat med aluminium. Min stekpanna har jag lyckats slita ur beläggningen på så den är helt renskrapad, men det har tydligen inte någon betydelse för den fungerar bra ändå. Den går att ha i ugnen i upp till 260 grader! I och med det kan du göra en härlig Tarte Tatin eller varför inte den klassiska italienska rätten Frittata? Möjligheterna är många med denna stekpanna. Detta är den enda belagda stekpannan jag stött på som inte ger ifrån sig flagor när det är nednött, eller som gett upp på grund av detta. Kort sagt så är detta ett säkert kort om du vill ha en riktig bra livslängd på din stekpanna.
+
Fungerar trots nersliten beläggning
–
–
Till Topplistan