search
Stormkök

Stormkök

1 lista i den här kategorin

Bästa stormköket

Primus Essential Trail Stove

28 maj 2020 - Läs mer om varför Primus Essential Trail Stove kom på första plats när experten Thomas Stenmark valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi stormkök

Experterna inom kategorin stormkök har tillagat otaliga måltider utomhus och testat sig igenom många olika friluftskök. Här tipsar de om vilka stormkök de tycker är allra bäst på marknaden utifrån sin erfarenhet och kunskap. Experterna guidar dig i sina listor genom att berätta om de olika typerna av stormkök och vilka som passar för vilket syfte. Är det viktigt för dig att det ska gå snabbt att koka upp vatten, eller vill du ha något billigt som du kan laga mat åt hela familjen med? Vi hoppas att du oavsett kommer att hitta något här som passar just dig.

Experter testar Stormkök

Våra friluftsexperter är personer som har ett genuint intresse för friluftsprylar. De besitter kunskap om vilka märken som är bäst och vilka produkter som är tidlösa klassiker. Många av dem har varit engagerade i friluftslivet sen barnsben - till exempel Thomas Stenmark började spara sin veckopeng vid 15 års ålder för att köpa friluftsprylar. Medan andra klasskompisar köpte senaste modet och gick på krogen så köpte Thomas skaljackor från Arc'teryx, Lundhagsbyxor, klätterutrustning och eldstål. Det kallar vi en riktig friluftsentusiast! Här får du med andra ord tips från personer som verkligen har koll på friluftsprodukter.