Advized - oberoende köpråd
logo
search
iPad 9,7" (2018) WiFi 32GB Rymdgrå en surfplatta från Apple

Apple iPad 9,7" (2018) WiFi 32GB Rymdgrå

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

3 479 :-

länk

3 569 :-

länk

3 390 :-

länk

3 719 :-

länk

3 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa surfplattan för barn

1. Apple iPad 9,7" (2018) WiFi 32GB Rymdgrå - När det kommer till surfplattor är jag av den åsikten att Apple fortfarande gör det bäst. I det här fallet, likt många andra, blir därför förra årets upplaga iPad 9,7" mitt toppval - en platta som passar de allra flesta behov och det till en rimlig prislapp! Här får du inte bara riktigt bra hårdvara, utan genom iOS 12 får du också gott om möjligheter att övervaka och kontrollera vad barnen gör på plattan och exakt hur mycket skärmtid som ägnas åt vad. Det finns också möjligheten att kontrollera och styra mängden skärmtid som tillåts. I kombination med det i övrigt lättanvända iOS, det stora utbudet av appar och spel samt tredjepartstillbehör är detta en solklar och prisvärd vinnare.

+

Plattan som passar nästan alla

Till Topplistan

link

Bästa surfplattan för äldre

2. Apple iPad 9,7" (2018) WiFi 32GB Rymdgrå - Det kan tyckas märkligt att Apple iPad intar både första- och andraplats i den här listan, och egentligen skiljer det inte mycket mellan de två, endast 4G-uppkopplingens vara eller icke vara. Den här modellen erbjuder endast WiFi-uppkoppling och genom det så sparar du några hundralappar. Utöver detta är det precis samma geniala enkelhet och smidighet som i alla andra iPads på marknaden. När det kommer till surfplattor handlar det helt enkelt om vilken modell av iPad och vilka specifikationer du ska ha! Givetvis får du även här iOS med sitt stabila och lättanvända system som dessutom har god tradition av uppdateringar av såväl funktioner som säkerhetsförbättringar.

+

Den mest intuitiva surfplattan

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa surfplattan under 3000 kr

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 31 juli 2019

Jag tar med en "bubblare" också och lägger till en platta som är väldigt nära att kvala in under 3000. En iPad 2018 med 32GB internlagring går att få för några hundringar över 3000, det skulle kännas fel att inte åtminstone nämna det. Det sämsta jag kan säga om den är att jag skulle personligen inte klara mig med 32GB lagring utan minneskortplats. Och att om du mest tänker titta på film i din platta finns det kanske lämpligare val eftersom bildformatet inte utnyttjar skärmytan så bra för film, och plattans båda högtalare sitter i samma kortända dessutom. Men har du inga problem med det, då kan du kanske överväga att sträcka dig ett några hundringar till – för den här plattan är kvalitet rakt igenom och kommer att hålla måttet många år framåt. Därmed kan den också rentav bli billigare i längden.