search

1. Apple iPad (7th gen. 2019) Wi-Fi 10.2" 128GB Gold

Bästa surfplattan - Plats 1

När det gäller surfplattor så är det svårt att förneka Apples dominans på marknaden. Man var tidigt ute och i min mening så har man fortfarande den tveklöst bästa mjukvaran för en surfplatta: iPadOS.

Denna sjunde generation av helt vanliga iPad är utrustad med 128 GB i lagring och en 10,2" Retina-skärm. Stöd finns för såväl Smart Keyboard som första generationen Apple Pencil vilket gör din iPad mycket mångsidig!

Mjukvaran iPadOS som är grunden i din iPad är en mycket stabil och allt mer kompetent sådan, utan att för den delen vara svår att använda. Fördelen med iPadOS är dessutom ett enormt utbud av appar som är anpassade till surfplattans format. Därmed blir den ett utmärkt komplement till den moderna webben för en överlag grymt trevlig upplevelse.

En iPad kanske inte passar precis alla, men jag vågar lova att den passar de allra flesta!

+

Hård- och mjukvara i fin symbios

star

På 2 listor

5 490 :-

länk

5 590 :-

länk

5 490 :-

länk

5 495 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Samsung Galaxy Tab S6 Wifi (128 GB) Mountain Grey

Bästa surfplattan - Plats 2

Samsung är en av få tillverkare som fortsätter att kämpa på med surfplattor baserade på Android och ärligt talat, de gör det rätt bra! Dock tycker jag att Samsung Galaxy Tab S6 är ett något omständligt namn, förvillande likt den några år gamla telefonen Galaxy S6.

Nya Tab S6 är ett ordentligt kraftpaket som inte bara erbjuder kraftfull hårdvara, högupplöst skärm och stort batteri, du får även med en S-pen direkt i kartongen. Med den kan du skrämma liv i din kreativa sida eller göra anteckningar när det behövs.

Detta må vara en relativt dyr surfplatta, men är samtidigt tveklöst en av de bästa, om inte rent av den absolut bästa, surfplattan med Android som du kan hitta på marknaden.

Oavsett namnförvirringen och prislappen, det här kommer vara ett riktigt bra köp för dig som vill ha en surfplatta med Android!

+

Bästa Android-plattan på marknaden

7 777 :-

länk

7 990 :-

länk

7 990 :-

länk

7 990 :-

länk

7 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Apple iPad Pro 11'' (2018) 4G 256GB Rymdgrå

Senaste generationen iPad Pro är inget annat än ett riktigt fullblodsmonster när det gäller såväl prestanda som design.

Här får du en tunn, lätt surfplatta med fantastisk byggkvalité. Skärmen som täcker upp merparten av enhetens framsida gör den oerhört trevlig att se på, om du är beredd att betala för det.

När det kommer till prestanda så är detta inte bara en oerhört kraftfull och snabb surfplatta, den slår även många bärbara datorer på fingrarna flera gånger om!

Än kan inte mjukvaran till fullo dra nytta av all kraft som finns i iPad Pro 11", men det är definitivt en framtidssäker modell som kommer hålla dig nöjd under många, många, många år framöver. Tänk bara efter om du vill kunna spara mycket på din surfplatta, så du väljer rätt lagring från början - du kan nämligen inte addera extra minneskort i efterhand.

Det här är den bästa plattan för dig med höga krav och stort kreativt sinne!

+

Enormt kraftfull

10 790 :-

länk

11 890 :-

länk

12 078 :-

länk

13 189 :-

länk

11 890 :-

länk

13 189 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" Svart

För dig som vill ha en riktigt bra Android-baserad surfplatta men inte spendera fullt så mycket som den senaste generationens Samsung kostar så är S5e ett riktigt bra alternativ!

I Samsung Galaxy S5e får du inte bara riktigt bra byggkvalité i ett fascinerande tunt format, utan även gott om prestanda och ett flyt som är nära nog en iPad i upplevelsen.

För dig som vill använda din S5e till att skriva så finns tillvalet att köpa ett kombinerat skydd och tangentbord. Det ger dig både möjligheten att skydda din platta vid transport samtidigt som du får en trevlig, fysisk tangentbordsupplevelse vid behov.

Samsung Galaxy S5e är en riktigt prisvärd upplevelse och ett bra alternativ för dig som vill ha en surfplatta med Android som operativsystem!

+

Prisvärd och välbyggd

star

På 2 listor

4 690 :-

länk

4 790 :-

länk

5 390 :-

länk

4 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa surfplattan

calendar

21 apr 2020

Surfplattor

Surfplattor

959

Surfplattor börjar bli allt bättre på att ersätta behovet av en bärbar dator för en stor del av befolkningen. Väldigt många skulle klara av sitt vardagliga behov utan problem med den senaste generationens surfplattor och kanske är det just därför du besöker den här topplistan?

Joakim Ewenson betygsätter bästa surfplattan

Oavsett om du är ute efter att ersätta din laptop är eller bara är nyfiken på vad som är bäst på marknaden just nu så är den här listan för dig. Här går jag igenom mina favoriter och toppval när det kommer till surfplattor och varför jag tycker just DU skall kika närmare på dessa alternativ!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Joakim Ewenson


Joakim Ewenson

Läs mer om oberoende experter