search
Tält

Tält

2 listor i den här kategorin

Bästa tältet

Hilleberg Akto (1)
Stamp

16 januari 2021 - Henrik Pernsteiner tycker att Hilleberg fick till en fullträff med Akto (1) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa tältet för fjällvandring

Hilleberg Kaitum GT (2)
Stamp

9 januari 2021 - Läs mer om varför Hilleberg Kaitum GT (2) kom på första plats när experten Thomas Stenmark valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi tält

Här hittar du våra mest hurtiga och solbrända experter - vi pratar såklart om friluftsexperterna! Experterna inom friluftsprylar spenderar i stort sett all sin fritid utomhus och har sovit i, burit på och satt upp otaliga tält i sina dagar. På så sätt kan tält-experterna berätta för dig vilka märken som är att lita på, vilka modeller som är tidlösa klassiker och vilket slags tält som passar för vad.

Experter testar Tält

Genom sin erfarenhet i området har de även lärt sig saker som inte går att hitta i vanliga produkttexter. Till exempel att ett visst tält kan skapa kondens vid fötterna om man använder det under vintertid, eller att ett tremanna-tält faktiskt funkar väldigt bra för två personer. Experternas listor är inga regelrätta test, men allra oftast har de ändå testat de flesta tält de rekommenderar, just för att de har ett genuint intresse för friluftsprylar. Som alla experter på Advized är våra tält-experter helt fria från samarbeten med tillverkare. Här får du oberoende köpråd av personer som verkligen kan tält!