search
Tangentbord

Tangentbord

3 listor i den här kategorin

Xtrfy K4 TKL RGB - kvalitet utan krimskrams

12345
Xtrfy K4 TKL RGB - Test - kvalitet utan krimskrams

Test, 28 februari 2020 - Vår expert Jesper Grandien recenserar Xtrfy K4 RGB TKL (Nordisk).

Till testet

link

Bästa tangentbordet för kontoret

Logitech MX Keys (Nordisk)
Stamp

29 januari 2021 - Läs mer om varför Logitech MX Keys (Nordisk) kom på första plats när experten Jesper Grandien valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa tangentbordet

Logitech MX Keys (Nordisk)
Stamp

13 november 2020 - Jesper Grandien tycker att Logitech fick till en fullträff med MX Keys (Nordisk) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa gaming-tangentbordet

Steelseries Apex Pro (Nordisk)
Stamp

27 november 2020 - Jesper Grandien tycker att Steelseries fick till en fullträff med Apex Pro (Nordisk) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi tangentbord

Tangentbordet kan vara ditt viktigaste arbetsredskap eller ett avgörande verktyg om du håller på med e-sport. Här ger våra experter dig oberoende köpråd och tipsar om de mest prisvärda, snabbaste, snyggaste och helt enkelt bästa tangentborden på marknaden. I våra experters topplistor utgår de både från vad de själva testat och gillar samt vilka tillverkare som generellt levererar pålitliga produkter. I experternas test av tangentbord använder de produkten under en period och recenserar sedan dess olika egenskaper utifrån ett konsumentperspektiv. I våra tester lyfter vi vem den testade produkten egentligen passar bäst för, både genom anpassade betyg utifrån olika behov och genom att formulera vem som kommer att ha användning av produkten.

Experter testar Tangentbord

En av våra experter som skriver om tangentbord heter Adam Strömberg och har tillägnat sig sin kunskap genom arbetserfarenhet inom elektronikbranschen. Han har stor kunskap om datorer och datortillbehör och håller alltid reda på de senaste produktnyheterna. Våra experters rekommendationer och omdömen är alltid deras ärliga åsikter, så du kan lita på att du får köpråd från oberoende personer som är fria från samarbeten och annan påverkan.