search

1. Logitech Craft

Bästa tangentbordet för kontoret - Plats 1

Detta är ett fullskaligt tangentbord med numerisk del som är väldigt användbart på en arbetsplats, särskilt vid behandling av siffror. Dessutom har bordet fått en grym funktion i form av ett så kallat inmatningshjul.

Inmatningshjulet är det som drar till sig blickarna, men det är inte bara snyggt utan har även en del smarta funktioner som går att använda i flertalet applikationer och program. Bläddra mellan flikar i webbläsare och förenkla ditt arbete i Microsoft Office-utgåvorna, Photoshop och InDesign.

Batteritiden är på 7 dagar, så att ha en kabel i närheten en god idé. Kvalitén är ordentlig och ger en känsla av lyx, och vem vill inte skryta på sitt kontor?

Det här tangentbordet är kompatibelt med de flesta enheter, vilket jag anser är ett måste på en arbetsplats, och är användarvänligt. Det är väldigt väldesignat och dessutom trådlöst.

Ett grymt val för dig som arbetar på kontor.

+

Design, inmatningshjulet, trådlöst

Kan anses dyrt

star

På 2 listor

1 590 :-

länk

1 599 :-

länk

1 790 :-

länk

1 790 :-

länk

1 790 :-

länk

2 069 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Microsoft Surface Keyboard

Bästa tangentbordet för kontoret - Plats 2

Enligt min mening är detta det snyggaste tangentbordet på marknaden idag, designen är helt sagolik med de silvergrå tonerna. Ett fantastiskt tangentbord med hög kvalitetskänsla men också oerhört skön skrivkänsla.

Tangenterna är platta med ett gummiöverdrag för perfekt grepp med mjukt motstånd. Det passar dig som skriver mycket och vill ha ett skrivbord som ser välplanerat ut.

Här är även kompatibiliteten utmärkt. Självklart är det anpassat till Windows eftersom Microsoft är utvecklaren, men det fungerar även utmärkt till Mac-enheter såväl som till Android. Även detta tangentbord är trådlöst vilket både är snyggt men också väldigt smart.

Här har du Microsofts version på Apples tangentbord, men jag måste säga, det här är snäppet bättre. När du väl kört igång så talar det för sig självt. Ett kanonval med grymt pris.

+

Pris, design, kompatibilitet

Ej uppladdningsbart, drivs på AAA

899 :-

länk

899 :-

länk

899 :-

länk

899 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Dell KM717 Premier Wireless Keyboard and Mouse - Nordisk - …

Ett full-size tangentbord som är väldigt bekvämt att skriva på, är uppdelat i tre sektioner, kompatibelt med flera olika operativsystem, samt har de mest populära kortkommandona för Windows och Android.

Snygg och enkel design som följer med i utvecklingen men bibehåller fortfarande de klassiska DELL-färgerna. Här ingår det även en mus i kartongen som inte är den bästa men heller inte den sämsta, en relativt okej mus för enkla uppgifter.

Likt Microsofts Surface Keyboard är detta tangentbord utvecklat för att ge en laptop-känsla, dock med plasttangenter men ändå med relativt behaglig känsla. Ett alldagligt tangentbord man enkelt kommer att trivas med och som har det man behöver.

Hela tangentbordet är i plast men runt tangenterna är det metallfärgat, vilket ger några extra pluspoäng för design.

Ett tangentbord som passar den som inte är så kräsen.

+

Elegant

Ingen gedigen känsla

879 :-

länk

4. R Go Compact Tangentbord - Vit

R-Go Compact är väldigt likt Apples tangentbord, men inte i full-size.

Detta är ett väldigt ergonomiskt tangentbord som är snyggt och enkelt att använda. Det ser till att armar och armbåge är i linje med axlarna när du skriver så du hela tiden är i en avslappnad position. Smart och ett bra val för den som sitter långa sessioner vid datorn.

Även här är det mjuka tangenter som motverkar muskelstress och gör att handleden ligger platt och korrekt. Tangentbordet är lätt och flexibelt, perfekt för dig som reser men även jobbar mycket på kontoret.

Dock är det inte trådlöst, men däremot utrustat med Plug & Play. Det innebär att du inte behöver installera några drivrutiner eller något program för att produkten skall fungera. Den är alltså kompatibel med alla enheter den stöder och kan då kopplas in och användas direkt.

Detta tangentbord är perfekt för den som vill ha något ergonomiskt och stilfullt.

+

Ergonomisk design, stilrent

585 :-

länk

549 :-

länk

549 :-

länk

Bästa tangentbordet för kontoret

calendar

28 feb 2020

Tangentbord

Tangentbord

148

Här är topplistan för dig som behöver tips på bra tangentbord för kontorsarbete. Det ska vara enkelt och stilrent och inte massor av onödiga finesser som man i princip aldrig använder. Jag har valt de tangentbord som faller mig i smaken, men som jag även tror kan passa de allra flesta. Här listas olika varianter från olika prisklasser, allt från trådlöst till trådbundna.

Adam Strömberg betygsätter bästa tangentbordet för kontoret

Det viktigaste med ett tangentbord för kontoret är att det ser bra ut och är användarvänligt. Det ska även fungera med de flesta enheter, då kompatibilitet är en viktig faktor på en arbetsplats där man kanske använder sig av många olika enheter och ibland flyttar runt. Här finner du de absolut bästa tangentborden för kontoret idag!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Adam Strömberg


Adam Strömberg

Läs mer om oberoende experter