Advized - oberoende köpråd
logo
search
KD65AG9 - 65" AG9 4K UHD OLED Smart-TV en tv från Sony

Sony KD65AG9 - 65" AG9 4K UHD OLED Smart-TV

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

Power logo

39 990 :-

länk
Elgiganten logo

40 990 :-

länk
MediaMarkt logo

43 990 :-

länk
HiFiKlubben logo

39 990 :-

Pris hämtat 22/8

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa TV:n

4. Sony KD65AG9 - 65" AG9 4K UHD OLED Smart-TV - Sony producerar även OLED-TV-apparater. OLED:s svaghet är ljusstyrkan men Sony lyckas få till ett starkt ljus och kontrasten blir nästan perfekt! Sony har utrustat TV:n med deras bästa processor, X1 Ultimate, som gör ett strålande jobb med bilden. Sony gör skärpan lite mjukare vilket kan upplevas som bra eller dåligt beroende på vad man önskar. Färgåtergivningen är fantastisk. Genom sin speciella teknik lyckas Sony nästan eliminera suddigheten som uppstår vid kameraförflyttningar. Här briljerar TV:n. Men för att få riktigt bra bild måste man göra lite ändringar i inställningarna. Ljudet är helt okej och själva TV:n kan fungera som center-högtalare. Alla kablar kan samlas bakom TV:n och via benställningen ledas så de inte syns. Rätt val för dig som vill ha en TV i toppklass med bra ljud och bild samt ett annorlunda stativ. Priset är högt, men så även kvalitén.

+

Kabelkanaler, modell 2019

Ljudet, priset

Till Topplistan

link

Bästa OLED-TV:n

1. Sony KD65AG9 - 65" AG9 4K UHD OLED Smart-TV - Sony har lanserat en ny serie, AG9, som finns i tre storlekar. Modellen är tunn och smäcker. Skärmen ser ut att stå på bänken p.g.a. den platta foten, vilket ger ett snyggt intryck. Här är en TV som verkligen levererar bild av högsta klass. Den är extremt bra på att skala upp lägre upplöst material till 4k (högupplöst). Den är också mycket bra på snabba rörelser och skärpan tillhör de bästa. Som vanligt för OLED är bilden svart när den ska vara svart. Kontrasten är mycket bra. Ytterligare en finess är att TV:n har ett speciellt filmläge för Netflix som optimerar bilden för film. Tyvärr haltar stödet för HDR (bildförbättringsteknik). Ljudet däremot är mycket bra och en soundbar är inte nödvändig. Operativsystemet är Android och menysystemet är logiskt och enkelt. För den som är ute efter suverän bild, bra ljud och hög kvalitet är detta ett riktigt bra alternativ.

+

Skärpan, ljudet

Priset, HDR är inte i topp

Till Topplistan

link

Bästa TV:n för film

3. Sony KD65AG9 - 65" AG9 4K UHD OLED Smart-TV - Sony AG9 tillgodoser alla filmfantasters behov när det kommer till bildkvalité. Bilden är helt enkelt fantastiskt bra när man ger TV:n det den behöver, nämligen högupplöst material. Svärtan är grym och färgerna perfekta. Jag kan bjuda in hela grannskapet till filmkväll, då även betraktningsvinkeln är i världsklass. Se bara till att inte bjuda de mest högljudda grannarna om du tänkt nöja dig med TV:ns inbyggda högtalare. Ljudet låter OK men saknar som vanligt lite kraft. Är du en gamer så är AG9 ett perfekt val. Responstiden är nämligen top notch! Operativsystemet bygger på Android, vilket borgar för ett mycket bra apputbud och enkel navigering. TV:n är smart och snabb med en mycket osexig men traditionell fjärrkontroll. Priset må vara lite högt, men du får å andra sidan riktigt bra bild och prestanda för pengarna.

+

Bilden och responstiden!

Risk för inbränningar

Till Topplistan

link