search
Värmepumpar

Värmepumpar

1 lista i den här kategorin

Bästa värmepumpen under 10.000 kr

Mitsubishi Netsu 20

8 april 2019 - Douglas Sandberg tycker att Mitsubishi fick till en fullträff med Netsu 20 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi värmepumpar

Husvärmen är mer än viktig för oss här uppe i norden, och det är nödvändigt att göra sin research när det är dags att köpa värmepump, för det finns ingen som passar alla. Vilken värmepump som passar dig bäst beror såklart på storleken på det du ska värma upp, och här hittar du framför allt värmepumpar som passar bäst för garaget, sommarstugan eller det mindre huset.

Experter testar Värmepumpar

Vår expert Douglas har tidigare arbetat med att sälja värmepumpar och presenterar här de allra bästa du kan köpa under 10 000 kronor. Listan han skapat är inget vanligt test, utan hans rekommendationer utifrån kunskapen och erfarenheten han tillägnat sig genom sitt jobb. Även om du är ute efter en värmepump för ett större utrymme kanske du ändå kan få lite kött på benen av Douglas lista? Han rekommenderar nämligen bara produkter som han själv skulle kunna tänka sig att köpa, från märken som han vet är bra. Douglas är precis som alla experter på Advized oberoende och har ingen koppling till något företag som kan påverka hans köpråd. Vi hoppas att du här kan hitta värmepumpen som passar ditt hem!