search
Ansiktsmasker

Ansiktsmasker

2 nya listor senaste månaden

Bästa ansiktsmasken

Johanna Kvarnström
Louise Andersson

2 experter tipsar

40 har guidats av listorna

Acasia Skincare Recovery Mask 50 ml

5 juni 2020 - Johanna Kvarnström tycker att Acasia Skincare fick till en fullträff med Recovery Mask 50 ml och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Så testar vi ansiktsmasker

Ansiktsmaskens popularitet har exploderat de senaste åren, och det är lätt att förstå varför. Med en ansiktsmask kan du skämma bort dig själv och din hud ordentligt! Det finns många olika typer av ansiktsmasker - sheetmask, lermask, sovmask, peel-off mask - alla med olika egenskaper och framförallt priser. Sanningen är att en billigare ansiktsmask faktiskt kan vara lika bra som en svindyr. Men det gäller att hitta rätt och veta vad man ska leta efter.

Experter testar Ansiktsmasker

Vår expert Louise är utbildad makeup-artist, smink- och skönhetsbloggare samt hudvårdsnörd. Här delar hon med sig av sina bästa tips och erfarenheter när det kommer till ansiktsmasker. Själv lägger hon flera i månaden och vet precis vilken mask du ska satsa på om du vill återfukta din torra hy, exfoliera huden, eller göra rent den på djupet. Eftersom ansiktsmasker är så lättillgängliga för alla idag så kan du skippa dyra hudvårdsbehandlingar och lägga en lyxig ansiktsmask hemma istället. Kika på Louise lista, välj den ansiktsmask som passar dig, skapa ditt egna hemmaspa och njuuuut!