Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Barnvagnar

Barnvagnar

3 nya listor senaste månaden

Bästa barnvagnen

Jennie Gargini
Anna Ottosson
Clara Ernberg

3 experter tipsar

346 har guidats av listorna

Bugaboo Donkey2 Duo Aluminiumchassi

11 april - Jennie Gargini tycker att Bugaboo fick till en fullträff med Donkey2 Duo Aluminiumchassi och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa syskonvagnen

Nadja Karjalainen
Anna Ottosson
Clara Ernberg

3 experter tipsar

230 har guidats av listorna

Paket VISTA EMMET Övre Adapter + Regnskydd + Syskonsits + Barnvagn Grön
Double Viking 735 2019 Komplett syskonvagn
Donkey2 Duo Aluminiumchassi

11 mars - Nadja Karjalainen placerade Uppababy Paket VISTA EMMET Övre Adapter + Regnskydd + Syskonsits + Barnvagn Grön i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa sulkyn

Baby Jogger City Mini GT barnvagn (Svart Black)

21 januari - Josefine Tengqvist tycker att Baby Jogger fick till en fullträff med City Mini GT barnvagn (Svart Black) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för landet

Kronan Duo/S Duovagn, Svart

11 april - Läs mer om varför Kronan Duo/S Duovagn, Svart kom på första plats när experten Clara Ernberg valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för vintern

Clara Ernberg
Sophie Nilsson

2 experter tipsar

36 har guidats av listorna

Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue
Bugaboo Fox Barnvagn Komplett Aluminium/Blå Melange
Go Big2 Cosmos Black Svart chassi

20 december - Clara Ernberg placerade Cybex Paket Liggdel + Sittdel + Chassi Trekking Chrome/Midnight Blue i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa resevagnen

Maria Johansson
Josefine Tengqvist
Clara Ernberg

3 experter tipsar

259 har guidats av listorna

Carena Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size

15 mars - Maria Johansson tycker att Carena fick till en fullträff med Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa barnvagnen under 5000 kr

Josefine Tengqvist
Clara Ernberg
Jennie Gargini

3 experter tipsar

222 har guidats av listorna

Britax Smile 2 Barnvagn (Svart Cosmos Black)

24 oktober - Läs mer om varför Britax Smile 2 Barnvagn (Svart Cosmos Black) kom på första plats när experten Josefine Tengqvist valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Bästa barnvagnen för bilen

Nadja Karjalainen
Clara Ernberg

2 experter tipsar

98 har guidats av listorna

Cybex Balios M (Manhattan Grey)

11 mars - Läs mer om varför Cybex Balios M (Manhattan Grey) kom på första plats när experten Nadja Karjalainen valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Bästa barnvagnen för stadsmiljö

Cybex Priam Duovagn 2019

10 april - Clara Ernberg tycker att Cybex fick till en fullträff med Priam Duovagn 2019 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa resesulkyn

Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas

4 september - Läs mer om varför Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas kom på första plats när experten Sophie Nilsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Sophie Nilsson

Så underhåller du din barnvagn

Av Sophie Nilsson

Dropdown
Så underhåller du din barnvagn

Guide - Jag delar in rengöring av barnvagnen i tre kategorier, den vardagliga, vår-/höststädning och städning inför försäljning. Jag tycker att den vardagliga är viktigast då den lägger grunden för en hel & ren vagn som håller längre. Med vardaglig rengöring menar jag att torka av spill/smuts som hamnar i vagnen så fort man ser det, dammsuga ur grus som samlas osv. Vår-/höst-städning brukar jag göra lite mer ordentligt, se över luft i hjulen om vagnen har lufthjul, torka rent chassit och hjul med våtservetter eller en fuktig trasa med diskmedel eller såpa. Inför försäljning gör jag en rejäl grovstädning så köparen får en så fin vagn som möjligt. Är tygerna avtagbara så tvättar jag dem i maskin med flytande tvättmedel, putsar upp hela vagnen ordentligt med våtservetter eller fuktig trasa med t ex såpa. Med andra ord, försöka få vagnen att se så nära ny ut som möjligt!

Så testar vi barnvagnar

Vilken barnvagn ska man köpa? Våra experter är här för att guida dig! Vi har nämligen samlat ett gäng kunniga experter som bjuder på sina bästa köpråd. Våra experter är riktiga barnvagnsnördar (ja, det finns såna) som testat mängder med vagnar. Clara till exempel, har ägt över 70 barnvagnar och testat ännu fler. Eller Nadja, som har barnvagnar som sitt största intresse och ÄLSKAR att guida familjer till rätt barnvagn. Här tipsar de om barnvagnar för olika behov och reder ut fördelar, nackdelar och skillnader mellan olika vagnar och märken - allt för att göra det enklare för dig.

Experter testar Barnvagnar

I en topplista har experten fritt valt ut vagnar som hen tycker är bäst på olika sätt, och det kan vara allt från dyrare lyxvagnar till billiga barnvagnar som håller hög kvalitet. Det bästa av allt är att alla experter är helt oberoende och skriver utifrån egna åsikter och erfarenheter. Oavsett om du är ute efter en syskonvagn, sulky, resevagn eller bara en smidig barnvagn att ha i bilen så har du kommit helt rätt!