Advized - oberoende köpråd
logo
search
Sulky/S, Svart en barnvagn från Kronan

Kronan Sulky/S, Svart

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

2 Återförsäljare

3 499 :-

länk

2 990 :-

Pris hämtat 9/12

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Mamman Sheila visar de olika delarna av Kronan Sulky S och berättar vad hon tycker om vagnen.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa sulkyn

3. Kronan Sulky/S, Svart - Kronan Sulky S är en vagn jag verkligen gillar, den har en körkomfort som jag inte hittat hos någon annan sulky! Vagnen har lufthjul, de främre går att låsa om en ska gå i svårare terräng. Suffletten är inte superlång men har en extra solkeps som går att fälla ut, det duger. Handtaget är så kallat ergonomiskt så det har en speciell böj, vilket är skönt för den som gillar att hålla på sidorna av handtaget. Jag gillar det, men alla är ju olika. Fotstödet är ställbart och ryggstödet går att ha helt plant. Ryggen är ganska hög men tyvärr är fotstödet åt det kortare hållet. Varukorgen är enkel att komma åt men ganska liten. Jag skulle säga att detta är vagnen för familjen med lite mindre barn, som vill ha en vagn som är kompakt ihopfälld och lätt tar sig fram i både stadsterräng och på skogsstigar.

+

Fantastisk körkänsla

Kort fotstöd

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen under 5000 kr

2. Kronan Sulky/S, Svart - Kronan Sulky/S, sulkysarnas original med swivelhjul (hjul som kan rotera 360 grader)! Det här är en vagn utan massa extra "lull lull", den är utmärkt som enda vagn till äldre barn. Den är robust och tar ändå en relativt liten plats ihopfälld. Den är stilren med ett väldigt skönt ergonomiskt handtag. Suffletten på vagnen är dock lite kort men har både vädringslucka och inbyggt insektsnät. Vagnen har fullt liggläge och maxvikten är hela 20 kg! Det är klassiska lufthjul på vagnen, och tillsammans med chassits stötdämpning så rullar den bra på alla underlag. Man kan köpa till suffletter i andra färger för att variera utseendet, vilket är lite kul. Sen har den precis som alla kronans vagnar (och cyklar) en personlig registreringsskylt, det tycker jag är både charmigt och gör vagnen mer personlig.

+

Funkar i alla underlag, enkel

Kort sufflett

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa sulkyn

Josefine Tengqvist

Av Josefine Tengqvist

Borttagen från listan 20 juli 2019

Kronan Sulky S är en sulky med fyra lufthjul där framhjulen är svängbara (vilket s:et i namnet talar om). Sulky S har fullt liggläge, bra och täckande sufflett med en utfällbar solkeps som skuggar barnet både i sitt- och liggläge. Fotstödet är ställbart och ger tillsammans med det platta liggläget en bra sovyta för barnet. Vagnen är rejäl men ändå liten och smidig och fungerar lika bra att köra på leriga vårdagar som på snöiga vintervägar. Den har bra fjädring och rullar mjukt med sina lufthjul. Handtaget är ergonomiskt och har en knäled som gör att det kan vinklas i flera lägen för att passa förare av olika längder. Sulky S blir liten och kompakt ihopfälld, vilket gör att man får plats med mer än bara vagnen i bagaget!