Advized - oberoende köpråd
logo
black friday
Tillbaka

Hem

Black Friday

Black Friday 2020 - Experter listar bästa dealsen

Under hela Black Week så bevakar våra experter marknaden och plockar ut de bästa dealsen. Du får här tips om datorer, TV-apparater, hörlurar, mobiltelefoner och mobilhögtalare i olika prisklasser. Listorna uppdateras kontinuerligt ✌

prisjakt logo

Prisjakt

Bevakningen görs i samarbete med Prisjakt. Vi visar de lägsta priserna från alla butiker.

Från 23:e till 30:e november hittar du tips på:

Björn Sige

horlurar.svg

Björn har testat hörlurar från 59 kr till 599 000 kr och har hållit på med HiFi i 10 år. Han är insatt i allt från de mest populära konsumentlurarna till proffsljud för studios. Här ger han sina bästa Black Friday-tips på hörlurar i premiumklassen.

Daniel Norrby

horlurar.svg

Hörlursexpert och en tvättäkta audiofil. Daniel håller sig ständigt uppdaterad om det senaste inom HiFi men gräver också gärna fram oväntade vinnare i budgetsegmentet.

Ted Larsson

mobiltelefoner.svg

”Jag har förmodligen ägt fler mobiltelefoner än vad som är hälsosamt” är Teds egna beskrivning av sitt stora intresse. Ted är särskilt kunnig inom Android-marknaden och inte sällan först på bollen när något nytt lanseras i Sverige.

Christoffer Orre

mobiltelefoner.svg

Bloggar om teknik och har framför allt stor kunskap om Apples mobiltelefoner. Christoffer har länge haft koll på marknaden och är av åsikten att teknik ska vara enkelt! Under Black Week så guidar han dig till de bästa köpen inom mobiltelefoner.

Peter Olsson

tv.svg
hogtalare.svg

Peter är en ljud- och bild-fantast och har byggt hemmabioanläggningar sen 90-talet. Peter tipsar under Black Week om de absolut bästa dealsen på TV-apparater och mobilhögtalare.

Åge Nielsen

tv.svg
datorer.svg

Åge tipsar om bärbara datorer och TV-apparater. Under Black Week letar han fram guldkornen som ger mest prestanda för pengen! Åge har hängt med länge i utvecklingen och har stor kunskap om datorkomponenter. Han har även utbildning i TV-teknik.

Jesper Grandien

datorer.svg

Jesper är en teknikkunnig gamer som ger dig tips på prisvärda gamingdatorer. Jesper brinner för teknik och studerar webbprogrammering, därav intresserar han sig även för olika system inom IT-branschen.