search
Black Friday - Hörlurar

Black Friday - Hörlurar

4 listor i den här kategorin

Black Friday - Bästa deals på hörlurar under 500 kr

Jays f- five True Wireless Headset
Stamp

29 november 2020 - Daniel Norrby tycker att Jays fick till en fullträff med f- five True Wireless Headset och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Black Friday - Bästa deals på hörlurar under 1000 kr

Jbl Quantum 600
Stamp

30 november 2020 - Läs mer om varför Jbl Quantum 600 kom på första plats när experten Daniel Norrby valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Black Friday - Bästa deals på hörlurar under 3000 kr

Shure Aonic 50
Stamp

30 november 2020 - Läs mer om varför Shure Aonic 50 kom på första plats när experten Daniel Norrby valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Black Friday - Bästa deals på hörlurar under 2000 kr

Sony WH-1000XM3
Stamp

28 november 2020 - Läs mer om varför Sony WH-1000XM3 kom på första plats när experten Björn Sige valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Experter listar Black Friday-deals på hörlurar

Vill du göra ett klipp på hörlurar under Black Friday? Våra experter är här för att hjälpa dig! Under hela Black Week kommer våra hörlursexperter att bevaka marknaden och handplocka de absolut bästa dealsen - dag för dag. Eftersom våra experter är kunniga när det kommer till ljud och hörlurar så kan de avgöra vad som verkligen är en bra deal på riktigt. Bara för att priset är lågt behöver det nämligen inte betyda att det är ett bra köp.

Experter testar Black Friday - Hörlurar

Våra experter inom denna kategori är personer som är djupt insyltade i allt vad hörlurar heter. Björn Sige är en hörlursentusiast som testat det mesta som finns ute på marknaden - från de billigaste budgetlurarna till galna HiFi-lurar för flera hundra tusen kronor. Han har en stor förståelse för den vanliga konsumentens behov och samtidigt stenkoll på det absolut senaste och nördigaste inom hörlursbaserad HiFi. Daniel Norrby är också expert inom hörlurar och har i många år varit en engagerad audiofil. Han säger själv att han har testat fler hörlurar än han kan räkna och han håller ständigt koll på teknikutvecklingen inom ljud.