search
Dammsugare

Dammsugare

1 lista i den här kategorin

Bästa dammsugaren

Pure D9 PD91ALRG2
Stamp
ProAnimal BGL8PET2
Stamp
PD82-GREEN
Stamp

28 augusti 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Alexander Eismar får välja. Få all info om varför Electrolux Pure D9 PD91ALRG2 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi dammsugare

Här tipsar våra experter om de bästa dammsugarna på marknaden just nu. De har utifrån kunskap och erfarenhet valt ut de produkter som de anser håller måttet och som passar olika typer av användare. Har du till exempel ett hushåll med katt eller hund och blir galen på att dammsugaren inte lyckas få upp håren från mattan? Eller önskar du att dammsugaren vore tyst nog för att dra några varv när ungarna somnat? Experterna vet vilka behov och problem man kan uppleva när det är dags att köpa dammsugare och vill hjälpa dig att fatta rätt köpbeslut.

Experter testar Dammsugare

Alexander Eismar tipsar här om dammsugare utifrån sitt teknikintresse och kunskapen om hushållsmaskiner han tillägnat sig efter att ha jobbat i butiker som säljer dammsugare. Han tipsar både om dammsugare han själv har testat men också sådana han gjort research om och gärna själv hade köpt. Alexander är självklart helt oberoende - det vill säga inte påverkad av någon tredje part - när han rekommenderar produkter.