Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Mavic 2 Zoom en drönare från Dji

Dji Mavic 2 Zoom

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

9 Återförsäljare

NetOnNet logo

11 990 :-

länk
Dustin Home logo

12 290 :-

länk
Clas Ohlson logo

12 990 :-

länk
Proshop logo

13 120 :-

länk
CDON logo

11 990 :-

länk
Webhallen logo

12 290 :-

länk
Inet logo

12 290 :-

länk
Elgiganten logo

13 199 :-

länk
Conrad logo

15 090 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa drönaren med kamera

3. Dji Mavic 2 Zoom - Mavic 2 finns även i den här versionen med optisk zoom, vilket är en stor fördel om man vill filma objekt på avstånd. Man kan även få till häftiga effekter som "dolly zoom" i sina filmer. Det är en teknik som ofta används i Hollywood-produktioner. Enkelt förklarat uppnår man effekten genom att förflytta kameran framåt samtidigt som man zoomar ut eller vice versa. Mavic 2 Zoom har en mindre sensor än Mavic 2 Pro och presterar därför inte lika bra i sämre ljusförhållanden som sin storebror. Bildkvalitén kan jämföras med föregångarna Mavic Pro och Mavic Air, men de båda saknar optisk zoom. Mavic 2 Zoom är för dig som vill ha möjligheten att filma objekt på avstånd. Den lämpar sig extra bra till inspektionsarbeten där man inte kan flyga för nära objektet man ska filma, till exempel vindkraftverk.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för resan

4. Dji Mavic 2 Zoom - Om M2P:ns ess i rockärmen var dess stora 1-tums sensor så är Zoom:ens motsvarighet, just det, ZOOM! Detta är den första konsumentvänliga drönaren som erbjuder möjligheten att zooma, vilket gör att du kan komma närmare ditt objekt, eller varför inte göra häftiga dolly-zooms? Visserligen är kameran i övrigt inte lika vass som M2P:ns och är bland annat begränsad till 12-megapixlar, men som tröst är den i alla fall aningen billigare. I övrigt så återfinns samma avancerade teknik som finns i M2P:n, vilket alltså innebär att du kan flyga både länge och säkert. Visst är den lite större än Air:en och helt klart märkbart tyngre, men om du fäster stor vikt vid att kunna zooma samt vill ha den senaste tekniken så är Zoom:en helt klart ett bra val!

+

Senaste tekniken och optisk zoom

Priset

Till Topplistan

link

Bästa drönaren med kamera

3. Dji Mavic 2 Zoom - DJI Mavic 2 Zoom är nästan identisk med Mavic 2 Pro men skiljer sig åt när det gäller kameran. Det är som att man bara bytt ut just den delen, vilket gör att man undrar varför de inte bara gjorde en drönare med två olika kameror i en transportväska, som man enkelt skulle kunna byta mellan. Zoomen har i alla fall egenskapen att man just kan zooma optiskt. Väljer du den här modellen får du tumma något på bildkvalitén, eftersom storasyskonet stoltserar med Hasselblad-kamera och något fler megapixlar i bilden. I gengäld får man möjligheten att komma närmare objektet, något som man annars behöver interpolera fram i bilderna tagna med Mavic 2 Pro. Den här drönaren är lämplig för dig som inte kan, eller vill, följa eller dokumentera objekt från lite längre avstånd, exempelvis vid inspektioner av anläggningar.

+

Zoomen erbjuder möjligheter

Något sämre bildkvalitet

Till Topplistan

link

Bästa drönaren med kamera

4. Dji Mavic 2 Zoom - För den som vill ha den senaste tekniken, samt är villig att kompromissa lite med kameraspecifikationerna till förmån för kreativa möjligheter, kan Zoom:en vara värd att kika lite extra på. Precis som namnet säger så är den här drönarens starka sida att den är försedd med en 2x optisk zoom. Detta ger möjlighet att dels komma närmare sitt motiv utan att behöva flyga alltför nära, samt att göra egna häftiga "Dolly Zoom:s". Precis som de andra drönarna i Mavic-serien så är Mavic 2 Zoom mycket portabel. Även om den medföljande handkontrollen må vara liten så fyller den helt klart sitt syfte. Även livebildöverföringen är i toppklass! Man får tyvärr räkna med att offra en del av bildkvalitén, men för den som vill vara kreativ och sticka ut ur mängden kan Mavic 2 Zoom vara rätt väg att gå!

+

Kreativa möjligheter

Lite lägre kameraprestanda

Till Topplistan

link