search
GC3 - 2019 en elcykel från Husqvarna

Husqvarna GC3 - 2019

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

1 Återförsäljare

28 490 :-

Pris hämtat 4/6

länk

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa elcykeln för stadsmiljö

2. Husqvarna GC3 - 2019 - Årsmodell 2019 från Husqvarna med de senaste nyheterna! Med ett nyutvecklat bakre inbyggt växelnav med fem växlar anpassade för starka mittmotorer finns det inga backar som denna cykel inte besegrar. Vad sägs om nya motorn från Shimano som är extremt lätt, hållbar för alla väder och 20% effektivare än tidigare? Fjädrad sadelstolpe, bra framfjäder och breda däck med bra väghållning gör att du kan sitta och bara njuta över ojämnheterna i vägbanan och i snäva kurvor. En laddare med 4 A gör att det går snabbt att ladda batteriet inför nästa cykeltur. Skivbromsar bak och fram gör att du snabbt och enkelt får stopp på den här urstarka och effektiva cykeln. Detta är en cykel med stark, lätt motor och optimerad växel för maximal körsträcka med stor körglädje i alla väder.

+

Lättrampad, hållbar och väl avvägd

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa elcykeln för dam

Per Wickman

Av Per Wickman

Borttagen från listan 20 april 2020

Husqvarna imponerar med snygg design och nyutvecklade komponenter. Det inbyggda växelnavet med 5 växlar från Shimano är anpassat för starkare mittmotorer och motorn E6100 är byggd med samma teknik som mountainbike-motorer. Dessutom sparar den 20% av energin jämfört med föregångaren! Fjädrad sadelstolpe, bra framfjäder, naturlig cykelkänsla och breda däck med bra väghållning gör att du inte behöver bekymra dig över knagglig gatsten. En kraftig laddare gör att du snabbt kan ladda batteriet. Självklart har cykeln hydrauliska skivbromsar. Cykeln finns med både 26"- och 28"-hjul och i tre olika ramstorlekar som passar personer från 155 cm. Detta är en cykel som jag absolut skulle överväga att köpa - för att den är lättcyklad, bekväm och har utmärkta komponenter.

Bästa elcykeln

Per Wickman

Av Per Wickman

Borttagen från listan 16 april 2020

Ett svenskt namn men från Tyskland. Den har lågt insteg som gör det lätt att stiga på även med en barnstol på pakethållaren. Den passar lika bra för damer som för herrar och man sitter upprätt och bekvämt, vilket gör den till ett mycket bra val i stadstrafik. Batteriet och motorn sitter centralt, vilket gör att cykeln svänger lätt och känns stabil och säker. Motorn är nyutvecklad och sparar ca 20% energi jämfört med tidigare, och den nya inkapslade växeln med 5 lägen tål högre krafter och håller längre än tidigare. 50 mm breda däck, fjädrad sadelstolpe och framdämpare garanterar att du kommer flyta fram på cykelbanorna. Rejält tilltagna hydrauliska skivbromsar gör att du får stopp när du vill. En lättdriven cykel med senaste tekniken, minimalt behov av underhåll och som fungerar bra även på vintern!