Stäng loginrutan
Adam Strömberg är oberoende expert inom Datorer, Tangentbord, Datormöss, Powerbanks.

Adam Strömberg

Bästa trådlösa musen

MX Master 2S Graphite
MX Anywhere 2S Graphite
Precision Mouse

Topplista, 25 mars 2020 - Det finns mängder av möss ute på marknaden från en hel drös olika märken, och det kan vara svårt att veta vilken mus som passar just dig. Här tipsar jag om de enligt mig bästa trådlösa mössen på marknaden idag. Denna lista är för dig som är ute efter en ny mus och inte har stenkoll - därför går jag igenom olika typer av möss och lyfter deras respektive fördelar.

Till Topplistan

link

Bästa datormusen

MX Master 3 Grey
G203 Prodigy
Pro Intellimouse Svart

Topplista, 3 mars 2020 - Här kommer min topplista där jag listar de bästa mössen för olika användningsområden. Allt från den bästa för kontorsarbete, gaming, allt-i-allo, hobby men också en budgetvariant. Min lista är skapad för att ge dig ett hum om vad för typ av möss som finns där ute och varför du bör kika på dessa alternativ innan du bestämmer dig för en.

Till Topplistan

link

Bästa tangentbordet för kontoret

Craft
Surface Keyboard
KM717 Premier Wireless Keyboard and Mouse - Nordisk - Svart

Topplista, 28 februari 2020 - Här är topplistan för dig som behöver tips på bra tangentbord för kontorsarbete. Det ska vara enkelt och stilrent och inte massor av onödiga finesser som man i princip aldrig använder. Jag har valt de tangentbord som faller mig i smaken, men som jag även tror kan passa de allra flesta. Här listas olika varianter från olika prisklasser, allt från trådlöst till trådbundna.

Till Topplistan

link

Bästa mekaniska tangentbordet

POK3R PBT Mechanical Keyboard Grey [MX Silent Red]
Mecha Mini MX Red RGB
Alloy FPS Pro MX Red

Topplista, 25 februari 2020 - Ett mekaniskt tangentbord har så kallade mekaniska brytare, vilket innebär att det sitter en egen brytare under varje tangent. Ett vanligt tangentbord har istället en så kallad membranplatta som fungerar som en enda stor brytare. Ett mekaniskt tangentbord har generellt sätt betydligt högre kvalitet, längre livslängd och ger snabbare respons. Det medför även en viss känsla som många gånger uppfattas som bättre och mer bekväm. Det finns många olika färger på de olika brytarna, bl.a. svarta, blåa, röda, bruna och vita, och varje färg ger olika mycket motstånd. Röda är mest likt känslan av ett icke-mekaniskt bord, vilket generellt uppskattas vid spelande, medan blåa är de som oftast används vid skrift.

Till Topplistan

link

Bästa gamingmusen

G502 Hero SE Limited Edition
DeathAdder Elite
Gaming Ironclaw RGB Wireless

Topplista, 24 februari 2020 - Att hitta den perfekta gamingmusen kan vara ett dilemma, särskilt eftersom det finns så oerhört många att välja mellan och dessutom för olika typer av spel. Priser, märken och modeller kan göra en blind i det stora havet av möjligheter och det kan skapa en viss osäkerhet. I dagens läge finns det trådlösa och trådbundna möss. Det är mest preferens och fråga om budget som avgör vad man väljer, då det inte skiljer något på prestationsförmågan.

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa tangentbordet

MX Keys Wireless
K800 Wireless illuminated
K580 Slim Wireless Keyboard - Nordisk - Svart

Topplista, 4 mars 2020 - Här listar jag de trådlösa tangentbord som jag anser vara absolut bäst på marknaden just nu. Det viktigaste enligt mig är att de är välbyggda, har en bra batteritid och är användarvänliga. Givetvis vill man också ha något med en relativt snygg design. Här rekommenderar jag produkter jag tidigare ägt och/eller testat och där mina erfarenheter varit väldigt positiva.

Till Topplistan

link

Bästa gaming-tangentbordet

POK3R PBT Mechanical Keyboard Grey [MX Silent Red]
Mecha Mini MX Red RGB
K4 TKL RGB - White

Topplista, 28 februari 2020 - Att hitta det rätta tangentbordet för gaming kan vara lite av en huvudvärk. Vad ska man välja och vad bör man tänka på? Mycket är en smaksak, och här listar jag de tangentbord jag anser vara de absolut bästa för just gaming - förhoppningsvis kan du hitta din favorit!

Till Topplistan

link

Bästa Chromebook

Chromebook C434TA - i5 8GB 128GB
Chromebook x2 12-f080no 12.3" 2-i-1 (vit/grå)
Inspiron 14-7486 / 14" / FHD / IPS / i3-8130U / 4GB / 128GB SSD / Intel UHD 620 / Chrome OS

Topplista, 28 februari 2020 - Vad är en Chromebook och varför köper man en sådan? Chromebook är en bärbar dator som till skillnad från traditionella datorer arbetar mot molntjänster. Den drivs av ett eget operativsystem som heter Chrome OS (från Google) och hela syftet med Chromebook är att den ska prestera snabbt, vara lätt att använda och ha ett rätt så lågt pris. Detta eftersom den kommer utrustad med mestadels enklare komponenter och mindre lagringsutrymme. All lagring istället sker i molnet.

Till Topplistan

link

Bästa tangentbordet

Gaming K70 MK.2 RGB MX Red
K4 TKL RGB - White
Craft

Topplista, 24 februari 2020 - Ett tangentbord är det absolut viktigaste tillbehöret till din dator. När du ska köpa ett tangentbord är det bra att fundera på vad det ska användas till och vad du som användare tycker är mest bekvämt.

Till Topplistan

link
likes

1 193 har guidats av Adam

Adam heter jag och är en kille född 1995 från Göteborg. Jag är en expert inom datorer och elektronik, med oerhört bred kunskap om datorer, mjukvara som hårdvara. Jag är mestadels självlärd men har även jobbat inom branschen i flera år. Det som gör att jag sticker ut från mängden är det genuina driv jag har alltid lära mig nytt och vara först med att få fram information om en produkt som jag älskar att dela med mig utav. Därför finns jag här, för att ge dig en möjlighet att välja vad som är och känns rätt för dig.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design