Stäng loginrutan
Adam Strömberg är oberoende expert inom Datorer, Tangentbord, Gamingrattar, Datormöss, Powerbanks.

Adam Strömberg

Bästa Chromebook

Chromebook Flip C434TA-E10008
Stamp
Chromebook x2 12-f080no
Stamp
Inspiron Chromebook 14 7486 2-in-1 (5T81C)
Stamp

Topplista, 28 februari 2020 - Vad är en Chromebook och varför köper man en sådan? Chromebook är en bärbar dator som till skillnad från traditionella datorer arbetar mot molntjänster. Den drivs av ett eget operativsystem som heter Chrome OS (från Google) och hela syftet med Chromebook är att den ska prestera snabbt, vara lätt att använda och ha ett rätt så lågt pris. Detta eftersom den kommer utrustad med mestadels enklare komponenter och mindre lagringsutrymme. All lagring istället sker i molnet.

Till Topplistan

link

Bästa tangentbordet

Gaming K70 RGB MK.2 Cherry MX Red (Nordisk)
Stamp
K4 RGB TKL (Nordisk)
Stamp
Craft Wireless Keyboard (Nordisk)
Stamp

Topplista, 24 februari 2020 - Ett tangentbord är det absolut viktigaste tillbehöret till din dator. När du ska köpa ett tangentbord är det bra att fundera på vad det ska användas till och vad du som användare tycker är mest bekvämt.

Till Topplistan

link

Bästa mekaniska tangentbordet

POK3R PBT MX Red (Nordisk)
Stamp
DKME2061ST One 2 Mecha Mini 2020 RGB Cherry MX Red (Nordisk)
Stamp
Alloy FPS Pro Cherry MX Red (EN)
Stamp

Topplista, 25 februari 2020 - Ett mekaniskt tangentbord har så kallade mekaniska brytare, vilket innebär att det sitter en egen brytare under varje tangent. Ett vanligt tangentbord har istället en så kallad membranplatta som fungerar som en enda stor brytare. Ett mekaniskt tangentbord har generellt sätt betydligt högre kvalitet, längre livslängd och ger snabbare respons. Det medför även en viss känsla som många gånger uppfattas som bättre och mer bekväm. Det finns många olika färger på de olika brytarna, bl.a. svarta, blåa, röda, bruna och vita, och varje färg ger olika mycket motstånd. Röda är mest likt känslan av ett icke-mekaniskt bord, vilket generellt uppskattas vid spelande, medan blåa är de som oftast används vid skrift.

Till Topplistan

link
likes

2 319 har guidats av Adam

Adam heter jag och är en kille född 1995 från Göteborg. Jag är en expert inom datorer och elektronik, med oerhört bred kunskap om datorer, mjukvara som hårdvara. Jag är mestadels självlärd men har även jobbat inom branschen i flera år. Det som gör att jag sticker ut från mängden är det genuina driv jag har alltid lära mig nytt och vara först med att få fram information om en produkt som jag älskar att dela med mig utav. Därför finns jag här, för att ge dig en möjlighet att välja vad som är och känns rätt för dig.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design