Stäng loginrutan
Alexander Fahlström är oberoende expert inom Rakapparater, Hårfönar, Skäggolja, Hårtrimmers.

Alexander Fahlström

Bästa skäggoljan

Alexander Fahlström
Jessica Dieno

2 experter tipsar

151 har guidats av listorna

Skäggolja
Beard Oil Cannabis & Citrus
Beard Conditioning Oil Signature Scented 100 ml
Beard Oil Bárðarbunga

Topplista, 15 november 2018 - Har du skägg så ska du ha skäggolja, oavsett skäggets längd. Många går idag med inbillningen att "jag har kort skägg, därför behöver jag inte skäggolja", vilket är felaktigt. Jag skulle våga påstå att 90% av dom med längre skägg använder sig av en skäggolja, eftersom man mycket tydligare känner av torrhet och irritation. Men även dom kortare skäggen behöver det eftersom oljan inte bara används för att ge fukt till skäggstrået, utan också för att återfukta huden under.

Till Topplistorna

link

Bästa skäggtrimmern

Hair clipper 1911-0465
Skäggtrimmer BT3040
Hair clipper 9818-116 LI Stainless Steel Trimmer

Topplista, 27 mars 2019 - Numera är skägget mer en accessoar än något som bara hänger och slänger på männens hakor, och det kan vara svårt att veta vilken maskin man ska använda sig av för att trimma det. Jag har använt både små och stora maskiner och gillar personligen att blanda användandet, t.ex. en stor maskin för att ta av längd och tyngd, och en mindre för käk- och haklinjer. Därför hittar du lite blandade alternativ på min topplista över favoritmaskiner när det kommer till att trimma skägget.

Till Topplistan

link

Bästa rakapparaten

Alexander Fahlström
Jessica Dieno

2 experter tipsar

213 har guidats av listorna

Rakapparater
Rakapparat S5710
Rakapparat 3020s
Rakapparat AquaTouch shaver

Topplista, 27 mars 2019 - Rodnad, ömt eller stramt? Jag har hört alla tre när folk har kommit till mig och berättat om sina rakrutiner med hyvel. Här vill jag tipsa alla er med känslig hy om de olika alternativen av rakapparater som finns tillgängliga - en rakapparat är nämligen mycket skonsammare mot huden än en hyvel, eftersom den glider ovanpå huden och lyfter upp hårstråt in i maskinen. Och jag förespråkar alltid att man ska anpassa sin rakning efter sin hudtyp.

Till Topplistorna

link

Bästa hårtrimmern

Magic Clip Cordless
Super Taper Classic Chrome
Super Trimmer White/Black

Topplista, 27 mars 2019 - Jag har testat mig igenom många maskiner och har en bakgrund inom barberaryrket, men även för mig kan det ibland vara svårt att veta vilken maskin jag ska satsa mina pengar på. Att välja ut sin nästa hårtrimmer kan vara meckigt, och det man framför allt måste fråga sig är vad för typ av maskin man vill ha? Vill man lägga en låg budget, eller spendera lite mer på kvalitet? Vill man ha en liten och behändig, eller en större och mer kraftfull maskin? Sladd eller utan sladd?

Till Topplistan

link
likes

802 har guidats av Alexander

Under mina 10 år inom barberar- och frisörbranschen har jag gått igenom en rad olika märken och modeller av klippmaskiner, hårfönar, saxar samt hår- och skäggprodukter. Jag har testat mig fram med olika maskiner och tagit reda på hur de fungerar bäst på olika typer av hår, jag har även suttit med produktbolag och hjälpt dem utveckla sina produkter. Jag är speciellt intresserad av klippmaskiner och dess funktionalitet.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget

Sociala medier

blog

Blogg

instagram

Instagram