Stäng loginrutan
Alexander Fahlström är oberoende expert inom Skäggvård, Rakapparater, Hårfönar, Hårtrimmers.

Alexander Fahlström

Bästa skäggtrimmern

1911-0465 Lithium Pro LCD
Stamp
BT3040
Stamp
9818-116 Li+
Stamp

Topplista, 27 mars 2019 - Numera är skägget mer en accessoar än något som bara hänger och slänger på männens hakor, och det kan vara svårt att veta vilken maskin man ska använda sig av för att trimma det. Jag har använt både små och stora maskiner och gillar personligen att blanda användandet, t.ex. en stor maskin för att ta av längd och tyngd, och en mindre för käk- och haklinjer. Därför hittar du lite blandade alternativ på min topplista över favoritmaskiner när det kommer till att trimma skägget.

Till Topplistan

link

Bästa hårtrimmern

8148-016 5 Star Magic Clip Cordless
Stamp
4005-0472 Chrome Super Taper
Stamp
8591-830
Stamp

Topplista, 27 mars 2019 - Jag har testat mig igenom många maskiner och har en bakgrund inom barberaryrket, men även för mig kan det ibland vara svårt att veta vilken maskin jag ska satsa mina pengar på. Att välja ut sin nästa hårtrimmer kan vara meckigt, och det man framför allt måste fråga sig är vad för typ av maskin man vill ha? Vill man lägga en låg budget, eller spendera lite mer på kvalitet? Vill man ha en liten och behändig, eller en större och mer kraftfull maskin? Sladd eller utan sladd?

Till Topplistan

link
likes

1 999 har guidats av Alexander

Under mina 10 år inom barberar- och frisörbranschen har jag gått igenom en rad olika märken och modeller av klippmaskiner, hårfönar, saxar samt hår- och skäggprodukter. Jag har testat mig fram med olika maskiner och tagit reda på hur de fungerar bäst på olika typer av hår, jag har även suttit med produktbolag och hjälpt dem utveckla sina produkter. Jag är speciellt intresserad av klippmaskiner och dess funktionalitet.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget

Sociala medier

blog

Blogg

instagram

Instagram