Stäng loginrutan
Amanda Lindbom Edwall är oberoende expert inom kaffemaskiner och kaffekvarnar.

Amanda Lindbom Edwall

Bästa kaffekvarnen

Amanda Lindbom Edwall
Paul Allaverdi

2 experter tipsar

47 har guidats av listorna

Kaffekvarnar
Sette 270W - Proffsig allroundkvarn med inbyggd våg
C40 MK3 Nitro Blade kaffekvarn
CGWS-130B Elektrisk Kaffekvarn
EK43 S - Svart

Topplista, 6 november - Att mala sina bönor istället för att köpa färdigmalet är en av de viktigaste förutsättningarna för att skapa gott kaffe. En generell regel är att färdigmalet kaffe behåller smaker och aromer några timmar, medan hela bönor kan bevara alla härligheter i flera veckor, till och med månader. Kaffekvarnar är dock ett känsligt ämne. Det finns en hel del kvarnar som inte levererar tillräckligt bra och det är en svår marknad att hitta rätt i.

Till Topplistorna

link

Bästa kaffebryggaren

Amanda Lindbom Edwall
Paul Allaverdi
Eemil Kaikkonen

3 experter tipsar

267 har guidats av listorna

Kaffemaskiner
Kaffebryggare WSP-2A
Kaffebryggare Slow Coffee Style Svart
French Press 9 koppar
Kaffebryggare HB951AO Matt

Topplista, 26 mars - Visst är det svårt att hitta bland djungeln av kaffemaskiner? Misströsta inte - nu är jag här för att guida er mellan billigt och dyrt i den stora oasen av kaffemaskiner som finns! Det finns något i alla prisklasser som står ut.

Till Topplistorna

link
likes

48 har guidats av Amanda

Hej! Jag heter Amanda och har så länge jag kan minnas varit intresserad av ny teknik och nya gadgets. På senare år har jag fått upp ögat för kaffe och allt som har med det hantverket att göra. Relativt nyligen fick jag äran att börja jobba med kaffe på olika sätt, något som fått mitt intresse att skjuta i höjden. Jag äger det mesta en kan äga som hemmabarista och utforskar det mesta en kan utforska inom kaffe. Jag har länge varit sugen på att få utveckla mitt intresse mer och hoppas på att jag kan snöa in mig ännu mer på processen att odla & rosta kaffe.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

design

design

funktionalitet

funktionalitet