Stäng loginrutan
Jessica Dieno är oberoende expert inom Skäggvård, Rakapparater, Hårfönar, Hårtrimmers.

Jessica Dieno

Bästa skäggoljan

Beard Oil Orange Red Chili 30ml
Stamp
Beard Brew Wilderness 30ml
Stamp
Beard Oil Iron Horse 50ml
Stamp

Topplista, 14 oktober 2019 - Har du skägg? I så fall är skäggolja ett måste! Kort eller långt, glest eller tjockt - alla skägg förtjänar ordentligt med fukt. Skäggoljan återfuktar inte bara skägget, utan även huden under.

Till Topplistan

link

Bästa rakapparaten

Series 3 3040s
Stamp
ProFoil Lithium Titanium
Stamp
ES-RT37
Stamp

Topplista, 14 oktober 2019 - I mitt jobb som barberare stöter jag på alla möjliga hudtyper, och det är faktiskt inte alla ansikten som klarar av vanlig klassisk hyvelrakning. Därför tänkte jag presentera några alternativ som kommer att underlätta för er med känslig hy - att anpassa rakningen efter ens egna hudtyp är nämligen superviktigt!

Till Topplistan

link
likes

651 har guidats av Jessica

Jag har nog testat de flesta trimrar, saxar, hårfönar samt skägg-och hårprodukter som finns efter nästan tio år i frisör-/barberarbranschen. Jag har lärt mig vilka maskiner som funkar på vilket hår, vilka produkter som är anpassade till vilka hårtyper och vilken hårspray som gör så att frisyren verkligen håller hela natten. Jag har testat mig igenom en sjö av skäggoljor, för att kunna erbjuda endast de bästa som finns på marknaden för mina kunder. Kort och gott: jag är en skägg-och hårNÖRD :)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram