Stäng loginrutan
Jimmy Andersen är oberoende expert inom Lövblåsare, Gräsklippare, Robotgräsklippare, Övervakningskameror, Högtryckstvättar.

Jimmy Andersen

Bästa högtryckstvätten

Jimmy Andersen
Patrik Hedin

2 experter tipsar

167 har guidats av listorna

Högtryckstvättar
K5 Premium Full Control Plus Flex Home
Stamp
C 125.7-6 PAD X-TRA
Stamp
PW 460
Stamp

Topplista, 21 september 2020 - Tvätta rent snabbt! Högtryckstvätt underlättar och snabbar upp rengöring av till exempel bil, båt, cykel, altan, grillgaller, marksten, utemöbler, eller allt annat som behöver en riktig kraftig rengörande omgång. Innan jag hade en högtryckstvätt drog jag mig för att tvätta det man visste skulle ta lång tid med svamp och skurborste. Numera så går allt otroligt mycket snabbare med högtryckstvätt. Det bästa är att spruta på ett lämpligt rengöringsmedel, låta det sitta en stund och sedan spruta av med högtryckstvätten. Var noga med att inte ha för stark stråle på saker som inte tål högt tryck.

Till Topplistorna

link

Bästa lövblåsaren

Jimmy Andersen
Patrik Hedin

2 experter tipsar

69 har guidats av listorna

Lövblåsare
PowerJet Li-40 (Utan Batteri)
Stamp
ALS 25
Stamp
ErgoJet 3000
Stamp

Topplista, 18 september 2020 - Nu är hösten här och löven faller sakta till marken på många ställen. På vissa platser behöver vi dock få bort löven och då är en lövblåsare ett underbart verktyg som underlättar arbetet. Att kämpa med att kratta eller borsta bort löv från gräsmattor eller barmark är väldigt krävande. Om ni inte tidigare har testat en lövblåsare och har en hel del löv i er närhet tycker jag verkligen ni ska prova det. Att blåsa bort löven är otroligt mycket lättare än att kratta, dessutom faller det ju inte löv bara en gång utan man måste vanligtvis kratta flera gånger under en höst för att det ska bli fint.

Till Topplistorna

link
likes

96 har guidats av Jimmy

Hej! Jag heter Jimmy Andersen och älskar trädgårdar. Jag är mycket intresserad av trädgårdshantering och planering. I allt som berör utrustningen för trädgårdsarbete kan jag ge er bra information om kvalitet och användning. Jag har sedan barnsben arbetat i olika trädgårdar och med min far utfört mycket förädling av trädgårdar och anläggningsarbeten. Beskärning av träd och buskar och planläggning av gårdar osv. Jag vill gärna delge mina kunskaper av maskiner jag använder och de nyheter som kommer ut löpande för att ge er tips innan ni gör själva köpet i butik eller online. Lycka till!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation