Stäng loginrutan
Lisa Dahlgren är oberoende expert inom spel och spelkonsoler.

Lisa Dahlgren

Bästa skräckspelen

Alien: Isolation
Resident Evil 7
The Evil Within

Topplista, 20 september 2018 - Vissa vill slappna av med ett glas läsk och en handkontroll i hand framför ett lättsamt plattformsspel eller ett intensivt actionlir, medan andra vill spela spel som får dem att nervöst kika bakom axeln vid minsta ljud och kila in under täcket vid läggdags - och visst förstår vi fascinationen. Med mästerliga titlar till samtliga konsolgenerationer har jag själv lagt hundratals timmar i skräckinjagande spelvärldar och blivit traumatiserad såväl som totalt immerserad i dem.

Till Topplistan

link

Bästa spelen för Xbox One

Gears of War 4 - Microsoft Xbox One - Action
Rare Replay - Microsoft Xbox One - Action
QuantumBreak - Microsoft Xbox One - Action

Topplista, 5 september 2018 - Microsofts Xbox One har funnits tillgänglig i ett par år nu men med den upphottade versionen Xbox One X fick hårdvaru-teamet en helt ny fanskara. Xbox One X blev en omedelbar succé när den släpptes förra året, men vilka spel bör man som nybliven Xbox-ägare spendera sin kosing på? Kanske har några av er en original-Xbox One som samlat damm på grund av brist på spel? Vi hjälper er med, ska ni se!

Till Topplistan

link

Bästa rollspelen

The Witcher 3: Wild Hunt Goty Edition
Divinity: Original Sin 2
Wasteland 2: Director´s Cut

Topplista, 17 september 2018 - Är du sugen på att klicka hem ett spel med hundratals timmars speltid i en medeltida setting, eller skapar du hellre ditt eget äventyr i en postapokalyptisk spelvärld full av möjligheter? Från öppna, bokinspirerade supersuccéer och old school-lir i fågelperspektiv till dialogtunga val- och konsekvensbaserade hundra-plus-timmarsäventyr - här finns något för varje spelare!

Till Topplistan

link
likes

130 har guidats av Lisa

Värmlands-tös som jobbat sig upp i spelbranschen sedan tonåren med start inom retail-kedjan GAME. Arbetat inom speldistribution på GOE Distribution samt speljournalism Gamereactor SE och Gamereactor EU. Har en förkärlek till konsolspel men spelar på alla format. Spelar mest immersiva rollspel och skräckspel på fritiden och kikar gärna en och annan stream på Mixer.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

design

design

funktionalitet

funktionalitet

Expertområden

Sociala medier

instagram

Instagram

twitter

Twitter