Stäng loginrutan
Martina Åkerström är oberoende expert inom surfplattor och mobiltelefoner.

Martina Åkerström

Bästa surfplattan från Samsung

Galaxy Tab S4 10.5 SM-T830 64GB
Stamp
Galaxy Tab S2 8.0 VE SM-T719 32GB
Stamp
Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32GB
Stamp

Topplista, 29 oktober 2018 - Samsung var tidiga med att erbjuda alternativ till Apples iPads, och de är fortfarande den Androidtillverkare som engagerar sig mest i att erbjuda genomtänkta surfplattor i olika prisklasser och för olika behov - och jag tycker att de lyckas väldigt bra! Har man redan en Samsungtelefon - som ju många av oss har - så finns det förstås fördelar med att ha en platta från samma märke.

Till Topplistan

link

Bästa surfplattan för spel

iPad Pro 10.5" 256GB
Stamp
iPad 9.7" 128GB (6th Generation)
Stamp
Tab 4 10 Plus ZA2M 64GB
Stamp

Topplista, 2 juli 2018 - Jag spelar själv väldigt mycket spel på mina plattor, lite på telefonen och nästan inget på datorn, och när jag funderade på varför så kom jag fram till det här: En surfplatta är oerhört mycket mer allround än en spelkonsol – vill jag varva med lite film, surf, läsning så byter jag bara app, jag behöver inte leta rätt på en annan enhet. Den är också mycket enklare att ha med sig än en dator.

Till Topplistan

link

Bästa surfplattan med Android

Galaxy Tab S4 10.5 SM-T830 64GB
Stamp
Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 32GB
Stamp
ZenPad 3s 10 Z500M 32GB
Stamp

Topplista, 29 augusti 2018 - Goda nyheter, ryktet om Android-plattans död är betydligt överdrivet! Det finns fortfarande några tappra tillverkare som levererar genomtänkta och väldesignade surfplattor i toppkvalitet med Android som operativsystem, för oss som föredrar eller rentav behöver de lite friare förutsättningarna som ändå finns med Android. Att kunna ladda ner appar även från andra källor än Google Play samt att kunna hantera filer smärtfritt är exempel på det.

Till Topplistan

link
likes

4 141 har guidats av Martina

Jag har varit teknikintresserad i hela mitt drygt 50-åriga liv, och har alltid älskat att läsa om och att äga ny teknik! När jag hittat nåt som verkar särskilt intressant inom mina favoritkategorier mobiltelefoner och surfplattor bara MÅSTE jag få prova, och därför har jag personligen testat väldigt många av dem. Jag vill prova både det som är bäst just nu, och det som är mest prisvärt. Ingen är gladare än jag om jag kan hjälpa någon genom att dela med mig av mina kunskaper!

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget