Stäng loginrutan
Rang Hikmat är oberoende expert inom robotdammsugare, elcyklar och mobiltelefoner.

Rang Hikmat

Bästa elcykeln

Rang Hikmat
Per Wickman

2 experter tipsar

164 har guidats av listorna

Elcyklar
Xduro Allmtn 6.0
E-Sub Cross 20 Men
Sduro Trekking 4.0

Topplista, 27 maj 2019 - Jag tycker att elcyklar är en av de bästa uppfinningarna som kommit de senaste åren, och de växer i popularitet dagligen! Med en elcykel kommer du börja cykla betydligt mycket mer (och längre), och dessutom få en hel del träning på köpet, och så det är både roligt och hälsosamt! På bilden ser du min nuvarande cykel som jag har åkt en hel del med, och fått mycket valuta för pengarna, samtidigt som jag njutit av den friska luften i våra härliga skogar.

Till Topplistorna

link

Bästa robotdammsugaren

Rang Hikmat
Richard Hagerwald

2 experter tipsar

264 har guidats av listorna

Robotdammsugare
MiJia Roborock 2 Robot vacuum cleaner
Botvac D7 Connected
Roomba 966 Robotdammsugare

Topplista, 24 maj 2019 - Robotdammsugare är en av mina favorit-gadgets och har sparat mig och familjen många timmars städande. Jag har haft minst 12 stycken och skulle idag aldrig kunna vara utan en!

Till Topplistorna

link
likes

365 har guidats av Rang

Är en pryl och teknikintresserad person som har stor passion för det mesta inom elektronik och teknik. Och det gäller allt ifrån (Datorer hårdvara och mjukvara Windows, samt Mobiltelefoner/surfplattor Android, Elcyklar, TV, Smarta klockor, Robotdammsugare m.m ) Försöker uppdatera mig konstant via tidningsprenumerationer inom teknik och elektronik, cyklar m.m via Readly samt är medlem i många forums inom olika ämnen.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation