Stäng loginrutan
Robin Brun är oberoende expert inom grillar.

Robin Brun

Bästa rökgrillen

XXL
Stamp
Vinson 400
Stamp
Apollo AS200K-1
Stamp

Topplista, 1 oktober 2018 - Att röka i grillen är fantastiskt! Low n slow, låg temperatur i grillen under lång tid med massa rök - ungefär som det traditionella långkoket fast på grillen! Köttet blir saftigt, mört och smakar underbart. Det går bra att röka på vilka grillar som helst egentligen, bara de har ett lock, men vissa grillar är speciellt gjorda för rökning och är därmed fantastiska för oss som vill grilla köttet till perfektion.

Till Topplistan

link
likes

1 084 har guidats av Robin

Jag är en grill- och hamburgernörd av högsta rang! Har tidigare arbetat med kurser inom grillning och rökning samt med produktdemonstration av grillar. Har eget företag som serverar grillad mat & en förkärlek för "Smashburgers" sedan många år. Jag röker och grillar både "direkt" och "indirekt", samt kallröker. Brinner lite extra för kolgrill och "Low n slow" BBQ , men använder alla tekniker inklusive gasolgrill. Vid ett tillfälle ägde jag så mycket som 12 grillar samtidigt, har nu minskat parken men gått upp i prisklass och yta på på grillarna istället :)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation

budget

budget

Expertområden

Sociala medier

facebook

Facebook

instagram

Instagram