Stäng loginrutan
Robin Brun är oberoende expert inom grillar.

Robin Brun

Bästa kolgrillen

Performer Deluxe Gourmet 57 cm - GBS Special Edition
Summit Charcoal Grillcenter
Klotgrill 57 cm

Topplista, 25 oktober 2018 - Att grilla kolgrill måste vara det som får en att tänka på sommaren absolut mest, som tur är finns det även kolgrillar som går fint att grilla på året runt (hint: kolla lite extra på nr 2 och 4 i listan). Grillar är som båtar; gasolgrillen är en motorbåt, kolgrillen är en segelbåt. Båda tar dig till ditt mål, men kolgrillen måste du pyssla om lite mer, och det är just det jag älskar med kolgrillen!

Till Topplistan

link

Bästa rökgrillen

Kolgrill XXLarge
Vinson 400 - Kolgrill
Rök Apollo AS200K

Topplista, 1 oktober 2018 - Att röka i grillen är fantastiskt! Low n slow, låg temperatur i grillen under lång tid med massa rök - ungefär som det traditionella långkoket fast på grillen! Köttet blir saftigt, mört och smakar underbart. Det går bra att röka på vilka grillar som helst egentligen, bara de har ett lock, men vissa grillar är speciellt gjorda för rökning och är därmed fantastiska för oss som vill grilla köttet till perfektion.

Till Topplistan

link

Bästa keramiska grillen

Kolgrill Classic Joe 18" (46cm) Red (KJ23RH)
OVAL XL 400 ALL-IN-ONE
Kolgrill Large

Topplista, 17 oktober 2018 - Jag bor i Umeå och grillar året runt, och när man precis skottat fram sin grill efter nattens 32 cm nysnö i -32 C° och tittar på isbjörnarna som går förbi så är man väldigt glad att man har en keramisk grill. Den tjocka keramiken gör dem otroligt välisolerade, så dom har inga problem att hålla värmen även i riktigt kalla temperaturer. En keramisk grill är bland det bästa man kan köpa i grillväg; dom är bränslesnåla och ekonomiska (efter inköpet då), håller laserprecisions-stabil temperatur och levererar alltid. Nackdelen är att dom inte är fjäderlätta.

Till Topplistan

link

Bästa elgrillen

PULSE 2000
OptiGrill XL GO722
Pulse 1000

Topplista, 1 oktober 2018 - Elgrill? Dom flesta rynkar på näsan, men faktum är att det numera finns riktigt bra elgrillar på marknaden som kan ge grillsmak utan kol! Stor del av tillagningen sitter i att få det tillräckligt hett i grillen för att få dom där fantastiska grillränderna. Jag har bara valt grillar med lock på listan, av anledningen att locket inte bara håller värmen i grillen utan också bidrar med just grillsmak. Men hur kan ett lock göra att maten smakar annorlunda?

Till Topplistan

link
likes

442 har guidats av Robin

Jag är en grill- och hamburgernörd av högsta rang! Har tidigare arbetat med kurser inom grillning och rökning samt med produktdemonstration av grillar. Har eget företag som serverar grillad mat & en förkärlek för "Smashburgers" sedan många år. Jag röker och grillar både "direkt" och "indirekt", samt kallröker. Brinner lite extra för kolgrill och "Low n slow" BBQ , men använder alla tekniker inklusive gasolgrill. Vid ett tillfälle ägde jag så mycket som 12 grillar samtidigt, har nu minskat parken men gått upp i prisklass och yta på på grillarna istället :)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation

budget

budget

Expertområden

Sociala medier

facebook

Facebook

instagram

Instagram