Stäng loginrutan
Sophie Nilsson är oberoende expert inom barnvagnar, åkpåsar och skötväskor.

Sophie Nilsson

Bästa åkpåsen

Footmuff Petite Botanic
Åkpåse - Lovely Pink
High Performance Åkpåse+ Pastellrosa

Topplista, 20 december 2018 - Jag gillar att byta och variera mina barnvagnstillbehör, så jag har ägt ett flertal åkpåsar som jag varierat med under vintrarna, både efter väder och smak.

Till Topplistan

link

Bästa resesulkyn

YOYO+ Ram & Sittbas
Kobbe Basic Barnvagn Svart
City Tour (Svart Onyx)

Topplista, 4 september 2018 - När man ska ut och resa kan det ibland kännas jobbigt att släpa med sig sin "vanliga" vagn, man vill ha något nättare och smidigare som tar lite mindre plats. Marknaden för just resesulkys har verkligen exploderat de senaste åren så utbudet är rätt stort. Så vad bör man då tänka på när man ska köpa en resesulky?

Till Topplistan

link
likes

501 har guidats av Sophie

Jag är en barnvagnsnörd ut i fingerspetsarna, har sedan jag varit barn själv alltid fascinerats av barnvagnar och hade enorm kunskap långt innan jag själv fick börja rulla vagn på riktigt. Alltid när jag var med kompisar/släkt med barn som satt i vagn ville jag rulla vagnen. Sedan jag fick mitt första barn för 2,5 år sedan har vi bytt vagnar så många gånger att de flesta höjer på ögonbrynen men många vänner har insett att det är en tillgång att känna mig då jag nu ofta får frågor som tex "vilken är den bästa vagnen? eller vilken sulky ska jag välja?" Och med barnvagnsnörderi tillkommer såklart även en hel del tillbehör :-)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget