Stäng loginrutan
Sophie Nilsson är oberoende expert inom barnvagnar, åkpåsar och skötväskor.

Sophie Nilsson

Bästa åkpåsen

Footmuff Petite Botanic
Åkpåse - Lovely Pink
High Performance Åkpåse+ Pastellrosa
YOYO Åkpåse (Sand)
Åkpåse Softshell All Black (Green)
Design by Voksi åkpåse Northern Lights Pink

Topplista, 20 december - Jag gillar att byta och variera mina barnvagnstillbehör, så jag har ägt ett flertal åkpåsar som jag varierat med under vintrarna, både efter väder och smak.

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för vintern

Sophie Nilsson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

36 har guidats av listorna

Barnvagnar
Go Big2 Cosmos Black Svart chassi
Urban Glide 2 (Thule Blue)
Classic Barnvagn 2018 Grå
Urban Jungle v3 canvas (Svart Black)
City Elite Sittvagn (Svart Black)

Topplista, 25 september - Inför vintern är det många som funderar över vilken vagn som lämpar sig bäst för vårt svenska klimat. Här nedan har jag listat några barnvagnar som jag tycker lämpar sig alldeles perfekt för vintern. Mitt första barn föddes på vintern, så jag vet själv hur svårt det kan vara att välja vagn för den här årstiden, speciellt när man inte alls vet vad man ska titta efter.

Till Topplistorna

link

Bästa resesulkyn

YOYO+ Ram & Sittbas
Kobbe Basic Barnvagn Svart
City Tour (Svart Onyx)
City Tour Lux (Granite)
Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Marinblå

Topplista, 4 september - När man ska ut och resa kan det ibland kännas jobbigt att släpa med sig sin "vanliga" vagn, man vill ha något nättare och smidigare som tar lite mindre plats. Marknaden för just resesulkys har verkligen exploderat de senaste åren så utbudet är rätt stort. Så vad bör man då tänka på när man ska köpa en resesulky?

Till Topplistan

link

Bästa skötväskan

Sophie Nilsson
Maria Johansson

2 experter tipsar

129 har guidats av listorna

Skötväskor
Skötväska Black Edition
Grey Melange
Chelsea Svart
Organizer
Duo Double Signature Heather Grey

Topplista, 14 december - Bästa skötväskan, finns den? Jag själv är lite tveksam då jag är en sån som älskar att byta och variera efter humör, så jag skulle nog inte kunna ha bara en skötväska. Jag tycker även det är bra att kunna variera storlek och modell beroende på vad man ska göra och hur mycket grejer man behöver ha med sig.

Till Topplistorna

link

Så underhåller du din barnvagn

Så underhåller du din barnvagn

Guide, 21 sep - Jag delar in rengöring av barnvagnen i tre kategorier, den vardagliga, vår-/höststädning och städning inför försäljning. Jag tycker att den vardagliga är viktigast då den lägger grunden för en hel & ren vagn som håller längre. Med vardaglig rengöring menar jag att torka av spill/smuts som hamnar i vagnen så fort man ser det, dammsuga ur grus som samlas osv. Vår-/höst-städning brukar jag göra lite mer ordentligt, se över luft i hjulen om vagnen har lufthjul, torka rent chassit och hjul med våtservetter eller en fuktig trasa med diskmedel eller såpa. Inför försäljning gör jag en rejäl grovstädning så köparen får en så fin vagn som möjligt. Är tygerna avtagbara så tvättar jag dem i maskin med flytande tvättmedel, putsar upp hela vagnen ordentligt med våtservetter eller fuktig trasa med t ex såpa. Med andra ord, försöka få vagnen att se så nära ny ut som möjligt!

Visa mer

Visa mindre

likes

368 har guidats av Sophie

Jag är en barnvagnsnörd ut i fingerspetsarna, har sedan jag varit barn själv alltid fascinerats av barnvagnar och hade enorm kunskap långt innan jag själv fick börja rulla vagn på riktigt. Alltid när jag var med kompisar/släkt med barn som satt i vagn ville jag rulla vagnen. Sedan jag fick mitt första barn för 2,5 år sedan har vi bytt vagnar så många gånger att de flesta höjer på ögonbrynen men många vänner har insett att det är en tillgång att känna mig då jag nu ofta får frågor som tex "vilken är den bästa vagnen? eller vilken sulky ska jag välja?" Och med barnvagnsnörderi tillkommer såklart även en hel del tillbehör :-)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget