Stäng loginrutan
Sophie Nilsson är oberoende expert inom barnvagnar, åkpåsar och skötväskor.

Sophie Nilsson

UPPAbaby CRUZ V2 - rymlig och smart uppföljare

12345
UPPAbaby CRUZ V2 - Test - rymlig och smart uppföljare

Test, 9 juni 2020 - Vår expert Sophie Nilsson recenserar Uppababy CRUZ V2 Barnvagn Hazel/Olive One Size.

Till testet

link

Bästa barnvagnen för stadsmiljö

Sophie Nilsson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

404 har guidats av listorna

Barnvagnar
Fox Classic barnvagn ALU / Grey Melange
Hub Classic Blue
Smile 2 Sittvagn (Khaki Denim)

Topplista, 2 juni 2020 - Om du bor i stan finns det oftast en hel del krav som ställs inför ett barnvagnsköp - kanske bor du i lägenhet och har liten hiss? Kanske behöver vagnen enkelt kunna bäras upp för trappor, eller så vill du att vagnen ska vara smidig på trånga gator. Här har jag listat de vagnar jag tycker passar absolut bäst för dig som bor eller rör dig mycket i stan. På bilden ser ni en Bugaboo Fox, min absoluta favoritvagn i många kategorier.

Till Topplistorna

link

Bästa åkpåsen

Sophie Nilsson
Caroline Engvall

2 experter tipsar

254 har guidats av listorna

Åkpåsar
Åkpåse Midnight Bells
Åkpåse Softshell All Black (Pink)
YOYO Åkpåse Grå

Topplista, 11 maj 2020 - Det här med att välja rätt åkpåse när temperaturen ute sjunker kan kännas riktigt svårt, därför har jag här listat mina topp 4 bästa åkpåsar, både för de allra kallaste dagarna men även för de lite mildare dagarna då man känner att en filt inte räcker. På bilden ser ni min dotter (ca 1,5 år) i Babyzens åkpåse, åkandes i en Yoyo+.

Till Topplistorna

link

Syskonvagnar som kan göras om til…

Donkey 2 Duo, Ligg- och sittvagn
VISTA V2 Jake/Black Carbon One Size
Duet v3 Syskonvagn (Svart Black)

Topplista, 2 juni 2020 - Inför ett syskons ankomst ställs många inför detta svåra val med vagn igen, kraven på vad man vill ha ut av vagnen kanske är något högre än när du stod inför valet med första barnet. Du kanske inte vill rulla runt med en bred dubbelvagn hela dagen när det äldre syskonet är på förskolan t.ex.

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen för bilen

Sophie Nilsson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

500 har guidats av listorna

Barnvagnar
YOYO², 6+, Chassi + Klädsel
City Tour Lux (Granite)
City Mini GT barnvagn (Blå Teal/Gray)

Topplista, 11 maj 2020 - Är du ute efter en smidig barnvagn som blir liten ihopfälld så har du kommit rätt! Just smidiga, mindre vagnar är något vi har haft mycket av här hemma trots att vi inte har en egen bil. Vi åker ju mycket i andras bilar och då är det väldigt viktigt att ha en vagn som passar in i bagaget, oavsett vems bil vi åker i. På bilden ser ni när jag själv jämförde fyra olika vagnar för att se hur små de blev ihopfällda. Från vänster ser du Bugaboo Bee5, uppe i mitten Babyzen Yoyo+, nere i mitten Carena Kobbe och till höger Baby Jogger City Tour.

Till Topplistorna

link

Bästa resesulkyn

YOYO+ Ram & Sittbas
Kobbe Basic Barnvagn Svart
City Tour (Svart Onyx)

Topplista, 4 september 2018 - När man ska ut och resa kan det ibland kännas jobbigt att släpa med sig sin "vanliga" vagn, man vill ha något nättare och smidigare som tar lite mindre plats. Marknaden för just resesulkys har verkligen exploderat de senaste åren så utbudet är rätt stort. Så vad bör man då tänka på när man ska köpa en resesulky?

Till Topplistan

link
likes

863 har guidats av Sophie

Jag är en barnvagnsnörd ut i fingerspetsarna, har sedan jag varit barn själv alltid fascinerats av barnvagnar och hade enorm kunskap långt innan jag själv fick börja rulla vagn på riktigt. Alltid när jag var med kompisar/släkt med barn som satt i vagn ville jag rulla vagnen. Sedan jag fick mitt första barn för 4 år sedan har vi bytt vagnar så många gånger att de flesta höjer på ögonbrynen men många vänner har insett att det är en tillgång att känna mig då jag nu ofta får frågor som tex "vilken är den bästa vagnen? eller vilken sulky ska jag välja?" Och med barnvagnsnörderi tillkommer såklart även en hel del tillbehör :-)

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget