Stäng loginrutan
Victor Svaleklint är oberoende expert inom Smarta hubbar, Robotdammsugare, Smarta lampor, Övervakningskameror.

Victor Svaleklint

Irobot Roomba i7+ - rent i hörnen utan tjafs

12345
Irobot Roomba i7+ - Test - rent i hörnen utan tjafs

Test, 23 december 2020 - Vår expert Victor Svaleklint recenserar Irobot Roomba i7+ 7558.

Till testet

link

Bästa smart hub-paketet

SmartThings Hub V3 (2018)
Stamp
Mi Smart Sensor Set ZHTZ02LM
Stamp
Hue White and Color Ambiance Starter Kit Switch E27 10W 3-pack (Dimbar)
Stamp

Topplista, 29 oktober 2020 - När det kommer till smarta hubar vill man att det ska vara lätt att installera och därefter bara funka. I denna lista tar jag upp allt från lite mer generella paket med hubar för ett smartare hem, till mer specialiserade hub-paket som riktar in sig på säkerhet och rörelsesensorer.

Till Topplistan

link

Bästa smarta belysningen

Hue White and Color Ambiance Starter Kit Switch E27 10W 3-pack (Dimbar)
Stamp
Trådfri Gateway Kit LED1732G11 2700K E27 11W 2-pack (Dimbar)
Stamp
TP-Link LB100 LED E27 7W (Dimbar)
Stamp

Topplista, 14 oktober 2020 - Smart belysning är ett bra första steg för att automatisera hemmet. Med några lätta prylar kan du slungas 15 år fram i tiden: ett litet steg mot framtidsvisionen om en elektronisk personlig butler som sköter alla dina behov.

Till Topplistan

link

Smarta lampor utan hubb

TP-Link LB100 LED E27 7W (Dimbar)
Stamp
Smart LED Color 800lm E27 10W (Dimbar)
Stamp
Mini Color 9000K 800lm E27 9W (Dimbar)
Stamp

Topplista, 13 oktober 2020 - Smarta lampor utan hub är ett mycket bra alternativ för dig som bara vill skruva in en lampa och kunna styra ljuset direkt. Inget tjafs och inget krångel. Men ett varningens finger skall höjas! Alla smarta lampor kräver någon form av styrenhet. Utan hub blir det som att du förflyttar den fysiska lampknappen in i din telefon - till en app. Detta är det som skiljer agnarna från vetet, då apparna är av mycket skiftande kvalitet.

Till Topplistan

link

Robotdammsugare med moppfunktion

S6 MaxV
Stamp
Deebot Ozmo T8 AIVI
Stamp
Braava Jet 250
Stamp

Topplista, 20 november 2020 - Robotdammsugaren håller verkligen på att bli ett vanligt inslag i hemmet. Man tror att dessa manicker är framtiden men de är i själva verket ett i allra högsta grad nutida hjälpmedel. Tidigare har jag listat de bästa robotdammsugarna men här listas de bästa robotdammsugarna med en extrafunktion - moppen. De klarar inte bara av dammet i hemmet utan även spill och mer ingående rengöring, lite av en två-för-en-deal!

Till Topplistan

link

Bästa robotdammsugaren

Victor Svaleklint
Richard Hagerwald

2 experter tipsar

2 390 har guidats av listorna

Robotdammsugare
S5 Max
Stamp
Botvac D7 Connected
Stamp
E4
Stamp

Topplista, 23 oktober 2020 - Den bästa robotdammsugaren är inte nödvändigtvis den starkaste. För vardagligt bruk behöver den rensa upp dammråttor, smulor och allmänt småskräp. Således är det viktigt att välja en dammsugare som dammsuger noggrant - en smart dammsugare med andra ord. De riktigt billiga varianterna åker runt på måfå och suger där den råkar glida förbi, de bra dammsugarna skapar en karta över ditt hem och suger noggrant och metodiskt i såväl hörn som ytor. De sistnämnda är de som jag tipsar om i listan.

Till Topplistorna

link

Bästa hubbarna för smarta hem

Nest Mini (2nd Gen)
Stamp
SmartThings Hub V3 (2018)
Stamp
Harmony Hub
Stamp

Topplista, 14 oktober 2020 - I djungeln av smarta hubar är det svårt att veta vad som hör till vad, vad som faktiskt är nödvändigt och vad som bara är ren lyx. Jag ska här försöka ge lite klarhet i vad en smart hub är och varför det finns så många olika!

Till Topplistan

link
likes

676 har guidats av Victor

Med ett stort intresse för allt vad teknik heter har jag specialiserat mig på automation. Smarta lampor, röststyrning, självgående hushållsartiklar och den lilla extra komforten har alltid varit av stort intresse. För att alla skall ha tillgång till smarta hem har jag länge arbetat som tekniker och personligen installerat otaliga smarta och individanpassade lösningar. Själv har jag automatiserat hela mitt hem, både för bekvämligheten och för jag uppskattar utmaningar. Mitt ledord är att automation är för alla, såväl nybörjaren som den inbitne entusiasten.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

finess

finess

budget

budget