search
Hårfönar

Hårfönar

1 lista i den här kategorin

Ghd Helios - effektiv, lyxig och värd sitt pris

12345
Ghd Helios - Test - effektiv, lyxig och värd sitt pris

Test, 2 april 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Helios.

Till testet

link

Bästa hårfönen

Aura
Stamp
Air
Stamp
3200 Compact
Stamp

17 april 2019 - Alice Lindgren placerade Ghd Aura i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi hårfönar

Hårfön, hårtork, hårblås - vad du än väljer att kalla den så får du här tips på ett gäng som är riktigt bra. Och det av personer som med största sannolikhet testat fler hårfönar än de flesta - våra eminenta experter! De tipsar om allt från klassiska hårfönar från Parlux till fönar från ghd, som är experten Alices favoritmärke. Du hittar även ett test på en av ghs:s mest populära hårfönar - helios.

Experter testar Hårfönar

Experterna på Advized är vanliga personer som på olika sätt blivit riktigt kunniga inom ett visst område, till exempel via ett yrke eller bara genom ett stort intresse. De har därför ofta testat flera av produkterna de rekommenderar. Här har vi till exempel en hängiven frisör som mer än gärna guidar dig till vilken hårfön du ska köpa. Experterna är oberoende och väljer helt och hållet själva ut vilka produkter de vill rekommendera.

Att köpa hårfön kan vara en typisk tråkig grej att göra, men här har vi förenklat letandet och kokat ner utbudet till några få riktigt bra produkter. Här får du veta vilken hårfön som bäst reducerar frizz, vilken som ger volym och behåller glans, och vilken hårfön som är tystast.