search
Hårtrimmers

Hårtrimmers

2 listor i den här kategorin

Bästa hårtrimmern

Wahl 8148-016 5 Star Magic Clip Cordless
Stamp

27 mars 2019 - Läs mer om varför Wahl 8148-016 5 Star Magic Clip Cordless kom på första plats när experten Alexander Fahlström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa skäggtrimmern

Wahl 1911-0465 Lithium Pro LCD
Stamp

27 mars 2019 - Alexander Fahlström tycker att Wahl fick till en fullträff med 1911-0465 Lithium Pro LCD och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi hårtrimmers

Här kan du hitta tips på bra trimmers för både håret och skägget. Alexander Fahlström är vår expert som har testat sig igenom en stor del av produktutbudet genom sin erfarenhet inom barberaryrket, och har här valt ut de hårtrimmers han tycker är allra bäst på marknaden. När han skapat sina listor har han utgått från sin samlade erfarenhet som barberare, men också från sin erfarenhet av produktutveckling när det kommer till olika skäggvårdsprodukter. Det är nämligen något han intresserat sig för under många år, med följden att han nu besitter stor kunskap om vad som gör en bra hårtrimmer.

Experter testar Hårtrimmers

Köpråden du hittar här är inga tester i ordets vanliga bemärkelse, utan listor skapade av en expert med lång erfarenhet av att testa olika hårtrimmers. Experterna som skapar listorna på Advized är helt oberoende och har inga samarbeten med företag som kan påverka deras köpråd. Istället utgår de helt och hållet från vad de själva tycker, och rekommenderar bara produkter de anser håller hög klass.