Advized - oberoende köprådlogologo
search
AirPods en hörlur från Apple

Apple AirPods

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

13 Återförsäljare

Hembiobutiken logo

1 888 :-

länk
Proshop logo

2 290 :-

länk
Teknikproffset logo

2 499 :-

länk
mstore logo

1 795 :-

Pris hämtat 20/2

länk
Liontech logo

2 399 :-

Pris hämtat 20/2

länk
CDON logo

1 568 :-

länk
Elgiganten logo

1 789 :-

länk
Dustin Home logo

1 789 :-

länk
Inet logo

1 789 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 795 :-

länk
Komplett logo

1 849 :-

länk
ComputerSalg logo

2 367 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa trådlösa hörlurarna

5. Apple AirPods - Detta är mitt personliga favoritval när det kommer till trådlösa in ear-lurar! Apple AirPods är tveklöst den mest smidiga lösningen för dig som är Apple-användare och de låter bättre än man någonsin kunnat ana sett till dess storlek och form. De fungerar givetvis även med Android-telefoner eller för all del andra enheter med blåtandsuppkoppling, men blir självklart lite bättre och lite smartare när de kopplas med en iPhone. Hörlurarna ger som bäst en okej batteritid på ca 5 timmar med kontinuerlig spelning, men i och med att de går att ladda i det medföljande skalet blir det totala omdömet ändå klart godkänt. Överlag ett bra val för dig med iPhone!

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

1. Apple AirPods - Har man en iPhone eller annan iProdukt, då är Apples AirPods ett givet val. Dessa hörlurar inte bara låter riktigt bra (bättre än väntat, till och med), de är också true wireless och utan ens en antydan till sladd. Batteritiden är bra och med sitt skal så laddas de upp under tiden du inte använder dem. Perfekta att använda en och en vid exempelvis poddlyssning, något som dessutom ger dig extra lång livslängd eftersom du bara använder den ena lurens batteri under tiden som den andra laddas! En extra fördel för dig som iPhone-användare är att de laddas via lightningkabeln du använder till din telefon, och därmed behöver du inte bära runt på fler laddare än vad du redan gör. Dessa är definitivt mina favoriter trots sin prislapp och de följer mig närmast vart jag än går!

+

Smidigheten med Apple-produkter

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

1. Apple AirPods - Älskar du Apple så är detta (självklart) in ear-lurarna för dig. Många i min vänskapskrets har satsat på ett par och alla är konsekvent helnöjda. Det medföljer ett litet case där du förvarar dina guldklimpar - och laddar dem samtidigt! De sätts på och kopplar upp, samt stängs ned automatiskt med bluetooth, när du tar upp dem och när du lägger tillbaka dem i boxen. De har förvånansvärt bra passform som passar många. Jag säger "förvånansvärt" eftersom de ser lite aviga ut, kanske. Designen är unik och skiljer sig från andra hörlurar, som ofta har en rundare passform, så fundera på vad du själv känner kring det. Kvaliteten är genomgående mycket hög, både när det kommer till ljud, passform och uppkoppling.

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

1. Apple AirPods - Jag ska säga att jag hade mina fördomar mot Airpods. 1600 kr för att kapa kabeln från lurarna som följer med i iPhonekartongen, vilket skämt tänkte jag. Men Airpods har blivit en naturlig del av min vardag. De är inte fantastiska musikförmedlare (men bättre än du tror!), de känns lite bräckliga för intensiv träning och de isolerar mig inte helt från omgivningen. MEN de är så oerhört bekväma, problemfria och självklara i användning. Det magnetiska fodralet kunde vart en slipad kiselsten så bekvämt som det ligger i min hand, lurarna sitter mycket säkrare i mina öron än befarat, signalöverföringen är den bästa jag upplevt, samtalskvalitén är toppen och de synkar, laddar och reagerar på beröring sömlöst och frustrations-fritt. Är du som jag väl investerad i Apples ekosystem (de funkar på Android, men du tappar funktionalitet) och inte har särskilda krav på ljudisolering eller fukttålighet har Airpods mina varmaste rekommendationer.

Till Topplistan

link