Advized - oberoende köpråd
logo
search
PowerBeats Pro Svart en hörlur från Beats By Dr. Dre

Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

2 690 :-

länk

1 959 :-

länk

2 790 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Marques Brownlee recenserar Powerbeats Pro och berättar varför de är bättre än Airpods.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa hörlurarna för träning

1. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - De i nuläget tuffaste hörlurarna för Apple-användare på gymmet är Beats Powerbeats Pro. De är nära en fullträff ur design-synpunkt; de har öronkrokar för säker passform, intuitiva fysiska kontroller som inte bryr sig om svettiga fingrar, samt estetik som drar till sig blickar av avund. De har klassledande batteritid (över 9 timmar på en laddning och upp till 24 med ladd-etuiet) och ett riktigt kvalitativt ljud med grym basrespons. Lägg till marknadens snyggaste och mest smärtfria parkoppling med Apple-prylar så har du en riktig vinnare i Powerbeats Pro. De är endast IPX4-klassade, vilket dock inte är något problem så länge du undviker att duscha med dem. Isoleringen är mild, vilket indikerar fokus på träning utomhus. Låt det svida i plånboken en gång och lev sedan lycklig med Powerbeats Pro, Beats bästa produkt hittills.

+

Design, komfort, ljudet, Apple H1

Dyra, "endast" IPX4-klassning

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

4. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - Beats har gjort en otrolig utveckling. Fokuset var till en början helt på design och kändisstatus, men nu verkar Apple och Beats-märket fokusera mer på ljudkvalité än någonsin förr. Powerbeats Pro erbjuder ett rikt och lekfullt ljud som garanterat kommer få dig att sätta på lite mer bastunga låtar än vanligt. Designen är snygg och trendig. De är lätta och har samma funktionalitet för iOS som AirPods. "Öronhooksen" sitter bra runt örat och ser till att passformen är bra och att lurarna inte ramlar ur när man tränar. Dock är laddningsfodralet väldigt klumpigt och ingen aktiv brusreducering finns, vilket är tråkigt då prislappen är hög. Dessa är svett- och vattentåliga så man behöver inte oroa sig om man lyckas blöta ner hörlurarna. De har dessutom en imponerande batteritid på 9h per laddning samt upp till 24h i laddningsfodralet, vilket gör dem till en av de bästa i batteriområdet.

+

Imponerande batteritid, svetttåliga

Klumpigt fodral, ingen ANC

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

3. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - PowerBeats Pro är högpresterande lyxlurar med en snygg design och passar bäst för Apple-användare med en aktiv vardag. Med Apples sk 'H1'-chip integrerat har Powerbeats Pro exakt samma intuitiva parkopplingsprocess och klockrena anslutningskvalitet som AirPods och AirPods Pro. Men de är mer inriktade mot träning, med öronkrokar som gör att de sitter säkert även under intensiva träningspass. Designen har dock en nackdel i att den kräver ett förhållandevis stort case som tar mycket mer plats än vad ett Airpods-etui gör. Ljudmässigt har Powerbeats Pro ett betydligt mer bastant/bastungt ljud än AirPods Pro och ca dubbelt så lång batteritid per laddning, vilket är imponerande. De erbjuder däremot ingen aktiv brusreducering.

+

Grymt ljud och batteritid, Apple H1

Stort fodral

Till Topplistan

link