search
PowerBeats Pro Svart en hörlur från Beats By Dr. Dre

Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart

Topplistor

7 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

2 390 :-

länk

2 690 :-

länk

2 590 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Marques Brownlee recenserar Powerbeats Pro och berättar varför de är bättre än Airpods.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 7 topplistor

Bästa hörlurarna för träning

1. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - De bästa hörlurarna jag testat för träning är Beats Powerbeats Pro. De är nära en fullträff ur design-synpunkt; de har öronkrokar för säker passform, lättanvända fysiska kontroller på båda lurarna samt förvånansvärt god komfort. De har också klassledande batteritid (över 9 timmar på en laddning och upp till 24 med ladd-etuiet) och riktigt bra ljud - raffinerat men energiskt. Lägg till marknadens snyggaste och mest smärtfria parkoppling med Apple-prylar så har du en riktig vinnare i Powerbeats Pro. De är endast IPX4-klassade, vilket dock inte är något problem så länge du undviker att duscha med dem. Isoleringen är mild, vilket lämpar sig bra både för gymmet och för utomhusträning, då du hålls medveten om din omgivning och kan föra dialog med andra. Powerbeats Pro är en riktigt lyckad produkt från Beats och väl värda ett övervägande om du tränar mycket och ofta.

+

Design, ljudet, Apple H1

Rätt dyra, "endast" IPX4-klassning

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

5. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - Beats har gjort en otrolig utveckling. Fokuset var till en början helt på design och kändisstatus, men nu verkar Apple och Beats-märket fokusera mer på ljudkvalité än någonsin förr. Powerbeats Pro erbjuder ett rikt och lekfullt ljud som garanterat kommer få dig att sätta på lite mer bastunga låtar än vanligt. Designen är snygg och trendig. De är lätta och har samma funktionalitet för iOS som AirPods. "Öronhooksen" sitter bra runt örat och ser till att passformen är bra och att lurarna inte ramlar ur när man tränar. Dock är laddningsfodralet väldigt klumpigt och ingen aktiv brusreducering finns, vilket är tråkigt då prislappen är hög. Dessa är svett- och vattentåliga så man behöver inte oroa sig om man lyckas blöta ner hörlurarna. De har dessutom en imponerande batteritid på 9h per laddning samt upp till 24h i laddningsfodralet, vilket gör dem till en av de bästa i batteriområdet.

+

Imponerande batteritid, svetttåliga

Klumpigt fodral, ingen ANC

Till Topplistan

link

Bästa in-ear-hörlurarna

4. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - De bästa in ear-hörlurarna för de flesta sorters träning är Beats Powerbeats Pro. De har en riktigt genomtänkt design, med orubblig (och bekväm) passform och symmetriska, fysiska reglage på båda lurarna så att det alltid är busenkelt att styra musiken under träningspassen, även med ena handen runt vikterna. Ljudbilden är både raffinerad och underhållande. De har lite extra energi både i bas och diskant, men är fortfarande balanserade nog för de flesta musiksorter. De har också grym batteritid och är tillräckligt tåliga för de flesta aktiviteter. De fungerar med alla plattformar men kommer mest till sin rätt med Apple-prylar, då de har Apple H1 inbakat för samma smidiga parprocess som Airpods & AirPods Pro. Enda minus är att etuiet är klumpigt samt, för vissa, att lurarna inte isolerar så mycket. OBS! För en mindre peng, om lyxen med True Wireless inte är ett krav, finns även nya Powerbeats 4 som ger nästan samma funktionalitet, design och ljudprestanda.

+

Grym design & batteritid

Klumpigt etui

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna

5. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - De bästa hörlurarna för träning är Apple Powerbeats Pro. De är omsorgsfullt designade för de flesta sorters rörelse och gympass, med öronkrokar som håller dem säkert på plats. De har också ett simpelt, fysiskt kontrollgränssnitt, IP-klassificering (om än bara IPX4) och en tuff, glasklar och underhållande ljudbild - om än lite åt det ljusa/intensiva hållet med viss musik. De packar samma H1-chip som AirPods och flera andra Beats-lurar, vilket gör parkoppling till en mestadels frustrationsfri process och även bidrar till klassens bästa batteritid - över 9 timmar utan att behöva ligga i etuiet. På tal om etuiet så är det en rätt klumpig historia, så det ligger bättre i gymbagen än i fickan. Det stora etuiet i kombo med en ganska mild isoleringsförmåga gör Powerbeats Pro betydligt mindre mångsidiga än t.ex. AirPods Pro. De hör hemma i träningssammanhang och du bör välja andra hörlurar till vardags.

+

Genomtänkt design, batteritiden

Klumpigt laddetui

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

4. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - Powerbeats Pro är träningsnördens bästa vän. De har en snygg, robust och genomtänkt design med ett intuitivt och simpelt fysiskt kontrollgränssnitt som gör det enkelt att styra musiken via både vänster och höger lur. De har också förvånansvärt god komfort med en relativt ytlig "penetrering" och öronkrokar som inte skaver runt örat - men de sitter ändå som berget. Ljudkvalitén är mycket bra, med en glasklar ljudbild som sprudlar av energi, detaljer och dynamik. Basen går bråddjupt men blir aldrig överdriven. De är verkligen roliga att lyssna på om än en aning intensiva på hög volym med ljusa inspelningar. Som grädde på moset har de bland den längsta batteritiden i klassen - över 10 timmar på en laddning. Eftersom de vilar i etuiet det mesta av tiden laddar jag dem kanske en gång i månaden. Klockrent! Enda nackdelarna med Powerbeats Pro är att etuiet är klumpigt och knappast fickvänligt, samt att de inte isolerar mycket vilket är bra i många sammanhang men en nackdel i vissa.

+

Ljudet, designen, batteritiden

"Bara" IPX4, stort etui

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för löpning

1. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - Powerbeats Pro lämpar sig bäst för Apple-användaren, det är då parprocessen och kontrollerna kommer till sin rätt. Powerbeats Pro har ett rätt klumpigt etui som du inte lär vilja ha med dig på språng, men det gör nog inte så mycket eftersom hörlurarna klarar sig över 9 timmar själva per laddning. Största fördelen med en sån här design är att lurarna verkligen sitter som berget! Förutsatt att du gillar öronkrokar är de dessutom rätt bekväma, med lämpligt mild isolering så att du ändå behåller en viss medvetenhet om eventuella trafikanter. De är inte lika högt IP-klassade som Jaybird och Jabra, men det bör räcka för det mesta. Hörlurarna levererar riktigt bra ljud - rent, krispigt och förvånansvärt balanserat, men med en passande touch av energi och intensitet i bas och diskant för att få fart på pulsen under träningspassen. Powerbeats Pro är grymt snygga, högpresterande och pålitliga helt trådlösa träningslurar, om än inga billiga sådana. Jag diggar dem!

+

Grymt ljud och batteritid, Apple H1

Öronkrokar ej för alla, "bara" IPX4

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

3. Beats By Dr. Dre PowerBeats Pro Svart - PowerBeats Pro är högpresterande träningsredskap i snygg förpackning och passar bäst för Apple-användare med en aktiv vardag. Med Apples H1-chip integrerat har Powerbeats Pro exakt samma intuitiva parkopplingsprocess och klockrena anslutningskvalitet som AirPods och AirPods Pro. Men de är mer inriktade mot träning, med enkla fysiska reglage på båda lurarna samt öronkrokar som gör att de sitter säkert även under de mest intensiva träningspassen. Designen har dock en liten nackdel i att den kräver ett förhållandevis stort case som tar mycket mer plats än vad ett Airpods-etui gör. En fördel med den större formfaktorn är att batteritiden är klassledande. Ljudet kan man bäst beskriva som intensivt, med en stenhård - dock ej överdriven - bas och en energisk (aningens för energisk) dock raffinerad diskant. De erbjuder däremot ingen aktiv brusreducering. Allt sammantaget de överlag bästa true-wireless hörlurarna på marknaden om du tränar och rör dig mycket!

+

Grym batteritid, bra ljud, Apple H1

Klumpigt laddetui

Till Topplistan

link