Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Kaffekvarnar

Kaffekvarnar

2 nya listor senaste månaden

Bästa kaffekvarnen

WSCG-2
CM900 Kaffekvarn - Silver
C40 MK3 Nitro Blade kaffekvarn

17 maj 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Wilfa WSCG-2 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa elektriska kaffekvarnen

Forté BG
Sette 270
Encore

21 maj 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Baratza Forté BG slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa manuella kaffekvarnen

Comandante C40 MK3 Nitro Blade kaffekvarn

24 april 2019 - Paul Allaverdi tycker att Comandante fick till en fullträff med C40 MK3 Nitro Blade kaffekvarn och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi kaffekvarnar

Om man ska lyssna på vad våra kaffe-experter säger (och det ska man) så är svaret entydigt: en kaffekvarn är ett MÅSTE för en riktigt god kopp kaffe! Experterna har här utifrån sin kunskap och erfarenhet valt ut en bredd av olika kaffekvarnar så du enkelt kan hitta kvarnen som passar ditt behov.

Experter testar Kaffekvarnar

Vår expert Paul Allaverdi har kaffe som sitt största intresse, och har testat flera olika kaffekvarnar genom åren. Här har han både tipsat om manuella kvarnar och några elektriska, för dig som tycker att en vev är lite väl medeltida. Amanda Lindbom Edwall jobbar med kaffe, och har skyhöga krav på allt som hör kaffebryggning till; både utrustningen och råvaran. Såklart är alla våra experter oberoende.

När du ska köpa en kaffekvarn går det verkligen att välja vilken nivå du vill lägga dig på. Här finns något både för den aspirerande kaffenörden som vill investera i något vräkigt som imponerar på vännerna, och något för den vardagliga kaffedrickaren som vill steppa upp sin kaffeupplevelse.