search
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar

3 listor i den här kategorin

Bästa manuella kaffekvarnen

C40 Nitro Blade
Stamp
Chestnut G1
Stamp
GrinderGC
Stamp

13 februari 2021 - Paul Allaverdi placerade Comandante C40 Nitro Blade i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa elektriska kaffekvarnen

Baratza Forté BG
Stamp

13 februari 2021 - Paul Allaverdi tycker att Baratza fick till en fullträff med Forté BG och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa kaffekvarnen

WSCG2
Stamp
CM 900
Stamp
C40 Nitro Blade
Stamp

13 februari 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Wilfa WSCG2 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi kaffekvarnar

Om man ska lyssna på vad våra kaffe-experter säger (och det ska man) så är svaret entydigt: en kaffekvarn är ett MÅSTE för en riktigt god kopp kaffe! Experterna har här utifrån sin kunskap och erfarenhet valt ut en bredd av olika kaffekvarnar så du enkelt kan hitta kvarnen som passar ditt behov.

Experter testar Kaffekvarnar

Vår expert Paul Allaverdi har kaffe som sitt största intresse, och har testat flera olika kaffekvarnar genom åren. Här har han både tipsat om manuella kvarnar och några elektriska, för dig som tycker att en vev är lite väl medeltida. Han har skyhöga krav på allt som hör kaffebryggning till; både utrustningen och råvaran. Såklart är alla våra experter oberoende.

När du ska köpa en kaffekvarn går det verkligen att välja vilken nivå du vill lägga dig på. Här finns något både för den aspirerande kaffenörden som vill investera i något vräkigt som imponerar på vännerna, och något för den vardagliga kaffedrickaren som vill steppa upp sin kaffeupplevelse. ☕