Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

1 ny lista senaste månaden

Bästa kaffebryggaren

Paul Allaverdi
Amanda Lindbom Edwall
Eemil Kaikkonen

3 experter tipsar

483 har guidats av listorna

V60 Pour Over Kit
P7 Presskanna för Kaffe 4 Koppar Rostfritt stål
Aeropress

16 september 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Hario V60 Pour Over Kit slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa elbryggaren

Graef FK702 Kaffebryggare 10 Koppar, Svart

16 september 2019 - Paul Allaverdi tycker att Graef fick till en fullträff med FK702 Kaffebryggare 10 Koppar, Svart och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa kaffebryggaren med kvarn

Jura A1 Espressomaskin Piano Black

22 augusti 2019 - Paul Allaverdi tycker att Jura fick till en fullträff med A1 Espressomaskin Piano Black och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa manuella kaffebryggaren

V60 02 - Copper Coffee Dripper (2 koppar)
Classic Kaffebryggare 6 koppar
Aeropress

27 augusti 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Hario V60 02 - Copper Coffee Dripper (2 koppar) slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa helautomatiska kaffemaskinen

Brera
E8
Ci Touch Svart

16 september 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Paul Allaverdi får välja. Få all info om varför Gaggia Brera slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa kaffemaskinen

Gaggia Classic Espressomaskin

16 september 2019 - Paul Allaverdi tycker att Gaggia fick till en fullträff med Classic Espressomaskin och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa pour over-kettle

Brewista Artisan STAINLESS STEEL Gooseneck Kettle Digital - 600ml

7 april 2019 - Läs mer om varför Brewista Artisan STAINLESS STEEL Gooseneck Kettle Digital - 600ml kom på första plats när experten Eemil Kaikkonen valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi kaffemaskiner

Här hittar du Advizeds hipsters: kaffenördarna! Experterna i denna kategori är personer som intresserar sig för kaffe som hantverk och har en stor förståelse för vad som gör en bra kaffemaskin. Ofta har de jobbat med kaffe på olika sätt och testat olika kaffemaskiner och bryggningsmetoder. I listorna ger de sina personliga, oberoende köpråd – det vill säga att köpråden de ger är helt baserade på deras egna kunskaper och erfarenheter, och inte är påverkade av någon andra part.

Experter testar Kaffemaskiner

Vår kaffemaskins-expert Paul Allaverdi har helt tappat räkningen på hur många kaffesorter han testat, och på sin blogg delar han med sig av både kafferecept och tips på specialkaffe. Manuell bryggning ligger honom varmt om hjärtat, men här tipsar han även om elbryggare och automatiska espressomaskiner, för dig som vill ha det bästa kaffet som går att få med bara ett knapptryck. Eemil Kaikkonen driver ett eget rosteri och har nischat in sig på pour over, och Amanda Lindbom Edwall är en teknik- och kaffeälskare – med andra ord någon som kan ge utmärkta tips om kaffemaskiner!