Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Wilfa Kaffebryggare WSP-2A

Bästa kaffebryggaren - Plats 1

Den bästa kaffebryggaren på listan har tänkt på allt. I denna bryggare packas allt det bästa från baristavärlden till en kompakt och stilren hemmamaskin. Den enkla designen med den snyggt raka kaffebehållaren sticker ut från mängden och så gör även kaffet du brygger i den. Med jämn temperatur och reglage för vattengenomsläpp gör Wilfa kaffe tillgängligt för den nyblivna kaffedrickaren. De norska köksmästarna har inte proppat denna finalist med onödiga och krångliga funktioner. Ingen bluetooth, inga led-skärmar, men det är inte något jag saknar. Det räcker gott med en knapp, för levererar gott kaffe gör den! Wilfas kaffebryggare kombineras stiligast med deras tillhörande kvarn som också fungerar riktigt bra. Enkelt, stilrent, gott och prisvärt!

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

3 490 :-

länk

2. Kinto Kaffebryggare Slow Coffee Style Svart

Bästa kaffebryggaren - Plats 2

Kintos manuella bryggare får säkert många att tänka på de första kaffebryggarna. Mer basic kan det inte bli, men tittar man noggrannare ser vi att Kinto har lyckats med en modern remake av den traditionella bryggaren. Fördelen med en helt manuell bryggare är att du får total kontroll över dina parametrar. Här kan du själv styra över temperatur, vattenmängd och bryggtid. Ta kontroll över kaffet, lämna det inte åt slumpen! Det japanska märket Kinto är kända för sina stilrena produkter och det här är inte ett undantag. Låt denna vackra ställning få den plats den förtjänar i köket och showa off när du har gäster på besök. Med denna bryggare kan du följa hela bryggningen, felsöka och hitta ditt favoritrecept. Perfekt för kontrollfreaket!

Rekommenderas av 1 Expert

Kökets favoriter logo

1 645 :-

länk

3. Melitta French Press 9 koppar

Bästa kaffebryggaren - Plats 3

Denna klassiker måste såklart finnas med på listan över bästa kaffemaskiner. En enkel konstruktion levererat till ett förvånansvärt lågt pris. Denna bryggare är enkel att hantera och kräver inga ytterligare tillbehör. Vad jag gillar med denna bryggare är dess unika filter jämfört med andra bryggare. Franskpressen har ett metallfilter som ger en helt annan karaktär på kaffet än vad vanligt pappersfilter gör. Metallfiltret släpper igenom fler partiklar vilket resulterar i en mer mustig och fylligare kopp kaffe. Dessutom är denna bryggare till skillnad från de andra en "immersion"-bryggare. Det innebär att kaffet under en längre period är i kontakt med vatten, istället för en traditionell bryggare där vattnet passerar genom en kaffebädd. Denna bryggmetod minskar risken för överextraktion och gör dina bryggningar mer konsekventa. Ett riktigt kap om du frågar mig.

Rekommenderas av 1 Expert

Ginza logo

179 :-

länk
KitchenTime logo

203 :-

länk
Confident Living logo

203 :-

länk
CDON logo

203 :-

länk
Teknikproffset logo

249 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Moccamaster Kaffebryggare HB951AO Matt

Bästa kaffebryggaren - Plats 4

Denna kända bryggare kan inte mer än att få beröm för sin etablering i de svenska hemmen. Moccamaster är en riktigt bra all-around-bryggare som gör sitt jobb. Den levererar gott kaffe med jämna resultat. Dess funktioner, som möjligheten att reglera vattenflöde, uppskattas starkt och dess inbyggda värmeplatta gör att du kan njuta av kaffet lite längre. Moccamastern har simpla och smarta streck i vattenbehållaren för att guida konsumenten rätt alla trötta morgnar. Andra funktioner på denna bryggare är den smarta drop-stop-funktionen som förhindrar kaffe att droppa på den varma plattan. Även en automatisk avstängning gör den glömske mindre oroad på väg till jobbet. Denna bryggare är ett säkert kort som levererat i de svenska hemmen länge. Välkommen in i värmen.

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

1 699 :-

länk

Bästa kaffebryggaren

calendar

12 september

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

20

Visst är det svårt att hitta bland djungeln av kaffemaskiner? Misströsta inte - nu är jag här för att guida er mellan billigt och dyrt i den stora oasen av kaffemaskiner som finns! Det finns något i alla prisklasser som står ut.

Amanda Lindbom Edwall betygsätter bästa kaffebryggaren

Jag har utgått från flera väsentliga punkter för att ta fram det allra bästa. Bryggtid - En bra bryggare uppfyller de europeiska standarderna på en bryggtid mellan max. 4-6 minuter. Lite enkelt förklarat blir kaffet bittert vid för långa bryggtider och surt vid för korta. Vattentemperatur - Den optimala temperaturen för bryggkaffe ligger mellan 93 och 96 grader, något som många budgetbryggare har svårt att hålla stabilt. En väldigt viktig komponent. Extraktionskvalité - Vi vill alltid sträva efter en sån jämn fördelning av vatten som möjligt för att undvika att vattnet tar genvägar genom kaffet. Design - En stilren design är alltid A och O! Varsågoda!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Amanda Lindbom Edwall


Amanda Lindbom Edwall

2018-09-12

Läs mer om oberoende experter