search
Köksvågar

Köksvågar

1 lista i den här kategorin

Bästa köksvågen

Swordfish SFKSW14E
Stamp

7 januari 2021 - Läs mer om varför Swordfish SFKSW14E kom på första plats när experten Peter Wåhlén valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi köksvågar

Här får du tips på vilka vågar du bör ta en närmare titt på! Vår expert inom kategorin heter Peter och är restaurangkonditor, en mästare på dessertskapande alltså. Under sina år har han testat och utvärderat x antal vågar och serverar (hehe) här sina bästa tips! Vilken typ köksvåg man behöver beror på vad man har tänkt att tillaga. Det är Peter väl medveten om, därför tipsar han om vågar som både för den som bara vill laga pannkakor och för den som är ett fan av molekylär gastronomi och behöver högsta möjliga precision 😎

Experter testar Köksvågar

Hos oss får du ärliga köpråd från kunniga, erfarna personer som gillar att dela med sig av sin kunskap. Alla våra experter är dessutom oberoende och rekommenderar enbart produkter de faktiskt tycker är bra på riktigt. Topplistorna är inga tester, men våra de som skriver listorna har stor erfarenhet av sitt expertområde och har oftast testat flera av produkterna de rekommenderar.