search
Liggunderlag

Liggunderlag

1 lista i den här kategorin

Bästa liggunderlaget

Sea To Summit Comfort Plus XT Insulated Rectangular Large 8,0 (202cm)
Stamp

16 januari 2021 - Henrik Pernsteiner tycker att Sea To Summit fick till en fullträff med Comfort Plus XT Insulated Rectangular Large 8,0 (202cm) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi liggunderlag

Idag är liggunderlagen inte längre i det välkända formatet hoprullad grön skummatta - i alla fall inte om du tar din camping på allvar. Nu gäller det att hitta rätt kombination av värme, volym, vikt och kvalitet. Och här har vi samlat rätt personer för att guida dig till rätt köp, nämligen våra friluftsexperter! Experterna inom liggunderlag har spenderat många nätter under stjärnorna och har stenkoll på vilka märken och modeller som är bäst på marknaden. I sina topplistor tipsar dom om liggunderlag som de själva tycker är de bästa, vissa som de äger själva och har använt under många år.

Experter testar Liggunderlag

Topplistorna är inga tester, men eftersom personerna som skriver listorna har ett genuint intresse för friluftslivet så har de ofta testat en uppsjö av liggunderlag genom åren. De har mycket att jämföra med och stor kunskap att utgå från när de tar fram sina listor. Våra experter är dessutom helt oberoende, vilket betyder att de är fria från samarbete med tillverkare eller andra parter som kan påverka oberoendet.